Ο νεοφερμένος Ραμίρεζ, αποτέλεσε την πιο δαπανηρή μεταγραφή φέτος για την Μπενφίκα, καθώς οι «αετοί» της Λισαβόνας ξόδεψαν 7,5 εκατ.ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας βρίσκεται στην εκκίνηση και ο Ραμίρεζ αισιοδοξεί ότι ο Πάμπλο Αϊμάρ μπορεί να οδηγήσει και πάλι την ομάδα στις επιτυχίες.

«Είναι σε άλλο επίπεδο αυτός ο παίκτης. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται την μπάλα, οι κινήσεις που κάνει και η ευφυΐα που διαθέτει. Φυσικά έχουμε κι άλλους καλούς παίκτες, αλλά αυτός μπορεί να αλλάξει την ροή του ματς» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος για τον Αργεντινό συμπαίκτη του.

Ο πρώην μέσος της Κρουζέιρο συνέχισε τις δηλώσεις του στο «Lancenet» λέγοντας ότι: «Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και για μένα, καθώς στο κέντρο, πέρα από τον Αϊμάρ, υπάρχουν και οι Ντι Μαρία και Κάρλος Μάρτινς.Δεν θα αργήσω να προσαρμοστώ γιατί ο καιρός μοιάζει με την Βραζιλία. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα και όλοι πιστεύουμε πολύ στον τίτλο. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και είμαι σίγουρος ότι ο Αϊμάρ θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτό».

Ο «Παμπλίτο» ήταν και πέρυσι από τα μεγάλα ατού της Μπενφίκα, αλλά δεν κατάφερε να δώσει τα αναμενόμενα καθώς οι συχνοί τραυματισμοί του δεν τον άφησαν να πιάσει ρυθμό.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube