Την ήττα με 1-0 από τον Κεραυνό Κερατέας γνώρισε στο σημερινό φιλικό ο Ατρόμητος. Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), αλλά και ορισμένους από την ομάδα Νέων.

Σε γενικές γραμμές οι Περιστεριώτες έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και πίεσαν για κάποιο γκολ. Ορισμένες καλές ευκαιρίες των Πόποβιτς, Καμινιώτη, Καραγκούνη και Παπαγεωργίου δεν κατέληξαν στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ό,τι δεν κατάφερε όμως η ομάδα των δυτικών προαστίων, το πέτυχε στο 56’ ο Κεραυνός. Ο Κουσκούνας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν κατάφερε να διαφοροποιήσει κάτι από το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Κηπουρός (46’ Καραγκιολίδης), Σκόνδρας, Παπαγεωργίου (62’ Άγκολι), Αποστολόπουλος, Κόρμπος, Καμινιώτης (75’ Κακάβας), Καραλής, Πόποβιτς, Βάσι (55’ Λημνιός), Ρες, Μασάρα (46’ Β. Καραγκούνης).

Κεραυνός Κερατέας: Ντουγέρογλου, Μπατσό, Ζαχαριά, Λαμπέρτι, Μπούκα, Καλογέρη, Πούλο, Λυκούδη, Γεωργίου, Κουσκούνας, Ρήγα. Έπαιξαν και οι: Γκεμίσης, Νικολόπουλος, Κουτρουμάνος, Πρίφτης, Κατσίκης, Μπάτρης.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube