Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της ΤΣΣΚΑ Ντανιέλ Καρβάλιο, φέρεται να κινείται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας… Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη, Αλμπίνιο Ντε Καρβάλιο ο οποίος αποκάλυψε επαφές με ανθρώπους των «λιονταριών».

Ο Καρβάλιο ο οποίος είχε συμβάλλει τα μέγιστα στο να κατακτήσει η ΤΣΣΚΑ το κύπελλο UEFA το 2005, όταν η ρώσικη ομάδα αντιμετώπισε στον τελικό την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενδιαφέρει έντονα τους ιθύνοντες της πορτογαλικής ομάδας, στην προσπάθεια που κάνει να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της… Ο πατέρας του 26χρονου έκανε εκτενή αναφορά στις επαφές με την Σπόρτινγκ, χωρίς ωστόσο να δώσει ονόματα στον Τύπο: «Ένας Πορτογάλος επιχειρηματίας με πήρε τηλέφωνο την Παρασκευή και με ρώτησε αν ενδιαφερόμαστε. Του απάντησα πως ενδιαφερόμαστε, σε περίπτωση που η Σπόρτινγκ έχει να καταθέσει μια αξιόλογη πρόταση. Από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Περιμένουμε…»


Εμπόδιο βέβαια σε ενδεχόμενη μετακίνηση του Καρβάλιο, αποτελεί το συμβόλαιο με την ρώσικη ομάδα, αφού ο παίκτης δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο. Ο πατέρας του Βραζιλιάνου αναφέρθηκε και σε αυτό το θέμα: «Ο Ντάνιελ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ για έναν ακόμη χρόνο. Έτσι η Σπόρτινγκ θα πρέπει να φτάσει σε συμφωνία πρωτίστως με τον ρωσικό σύλλογο και έπειτα να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με εμάς».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube