Η μεταγραφική ενίσχυση του Ατρόμητου θα κλείσει ιδανικά αν και εφόσον ο Κλέιτον πειστεί και πει το «ναι» στην ιστορική ομάδα του Περιστερίου. Κάποια ουσιαστική εξέλιξη δεν σημειώθηκε μια και όλοι πλέον περιμένουν από τον άσο του Παναθηναϊκού να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

Από την αρχή της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις και άπαντες στην ομάδα των δυτικών προαστίων ελπίζουν ο Βραζιλιάνος να μην έχει βρει κάποιον αξιόλογο σύλλογο στο εξωτερικό. Σε αυτή την περίπτωση, οι «κυανόλευκοι» θα ζητήσουν τον Κλέιτον ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό με την κρυφή ελπίδα ότι υλοποιηθεί η μετακίνηση.

Στον Μιχαηλίδη το περιβραχιόνιο

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν και οι νέοι αρχηγοί του Ατρόμητου και όπως αποφασίστηκε, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης θα βγαίνει πρώτος από την φυσούνα ως αρχηγός. Ο τερματοφύλακας των «κυανολεύκων», ο οποίος πρόσφατα έβαλε την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου είναι από τους παλαιότερους παίκτες στον σύλλογο και ήταν αναμενόμενη η εκλογή του. Δεύτερος θα είναι ο Μαρσέλο Ολιβέιρα, (ουσιαστικά θα εκπροσωπεί τους ξένους ποδοσφαιριστές) και τρίτος ο έμπειρος Κώστας Νεμπεγλέρας. Για την εκλογή των τριών αρχηγών δεν έγινε ψηφοφορία, αλλά ορισμός από την τεχνική ηγεσία με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και των παικτών.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube