Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής του φιλικού με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «κυανόλευκοι» του Περιστερίου επικράτησαν με 2-1 των Αρκάδων στα δυτικά προάστια, σε ένα ματς που θύμισε τις μονομαχίες που θα έχουν οι δυο τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Οi νικητές έδειξαν καλά στοιχεία και ενθουσίασαν τον Γιώργο Δώνη, κάτι που ισχύει και για τους «κιτρινομπλέ» της Αρκαδίας.

Το σκορ άνοιξε ο Μπρίτο στο 45’ με εκπληκτικό αριστερό σουτ, αλλά στο 69’ ισοφάρισε ο Μαρσελάο με εκτέλεση φάουλ-«φωτοβολίδα». Τη νίκη στον Ατρόμητο έδωσε ο Καραλής στο 85’ με πλασέ.


Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους: Μιχαηλίδη, Κουτσόπουλο, Μαρίνο, Ολιβέιρα, Καλαντζή, Νεμπεγλέρα, Σαρμιέντο, Τάτο, Μπρίτο, Νάστο, Καραγκούνη. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κηπουρός, Περόνε, Κόρμπος, Μπλένχιο, Σφακιανάκης, Βάσι, Πόποβιτς, Μασάρα, Καραλής, Φαβάλι.

Για τον Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησαν οι: Ντεγκρά, Λαμπρόπουλος, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Μπαρτολίνι, Λούκας, Μπαστία, Καρντόσο, Γκαρέρα, Έντερ, Τσέζαρεκ. Έπαιξαν και οι: Αργυρόπουλος, Λαδάκης, Καούνος, Φυτανίδης, Ουντόσι, Εστέβες.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube