Παρά το γεγονός πως ο Κεϊρίσον είχε αρκετές προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες που ήθελαν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού απ’ τη Μπαρτσελόνα, η Μπενφίκα ήταν εκείνη που τον «εξίταρε», όπως δήλωσε στην «A Bola».

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω στους οπαδούς πόσο πολύ μου αρέσει η ομάδα. Οι εκπρόσωποί μου είχαν και άλλες προσφορές, αλλά εγώ δεν ήθελα να τις ακούσω όταν έμαθα για την Μπενφίκα. Γνωρίζω τον σύλλογο. Είχα δει πολλούς αγώνες του στη Βραζιλία. Έχω παρακολουθήσει όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και οι πληροφορίες που είχα ήταν οι καλύτερες.

Το να μην μείνω στο “Καμπ Νου” ήταν μία απόφαση που πήραμε μαζί με την “Μπάρτσα”, για να αποκτήσω ευρωπαϊκή εμπειρία στη πρώτη μου σεζόν. Η Μπενφίκα είναι η σωστή ομάδα για να προσαρμοστώ στην Ευρώπη. Μέσα σε δύο ημέρες, έχω σχεδόν ενσωματωθεί».

Όσο για τον νέο τεχνικό των Πορτογάλων, Ζορζέ Ζέσους, ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε: «Είναι καλός. Μου είπε τι θέλει για την ομάδα και τι περιμένει από εμένα. Αισθάνομαι ότι μαζί του θα έχω την ελευθερία να μιλήσω για όλα τα θέματα πάνω σ’ έναν αγώνα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube