Νικηφόρο ήταν το τρίτο και τελευταίο φιλικό του Ατρόμητου επί της Αλ Ακρά από το Κατάρ. Η ομάδα του Περιστερίου ικανοποίησε με την απόδοση της ενώ πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Καλαντζής που πέτυχε χατ-τρικ. Στον αγώνα έπαιξε από την αρχή και ο νεοαποκτηθείς Μπλένχιο που σε μία φάση συγκρούστηκε και του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Καλαντζής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 42’ ο επιθετικός του Ατρόμητου διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του, μετά από όμορφη ενέργεια του Μπρίτο που πάσαρε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή. Το 2-0 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Καλαντζής πανηγύριζε το χατ-τρικ του στο 54’, ενώ στο 68’ ήταν η σειρά του Βάσι να μπει στην λίστα των σκόρερ. Το τελικό 5-0 έκανε για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, πάλι ο Βάσι με κοντινή κεφαλιά.

Η αρχική ενδεκάδα του Ατρόμητου:

Καραγκιολίδης, Μαρίνος, Κουτσόπουλος, Μπλένχιο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Τάτος, Θ. Καραγκούνης, Μπρίτο, Καλαντζής.
Στο 46' πέρασαν στον αγώνα οι Κηπουρός, Νάστος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Καραλής, Βάσι και στο 65' οι Φαβάλι, Κόρμπος, Μασάρα, Ρες.

Πλέον το επόμενο τεστ θα γίνει την Τετάρτη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους. Μάλιστα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης 5ης Αυγούστου με τον Αστέρα Τρίπολης: 20 ευρώ Θύρα 4 και 15 ευρώ Θύρα 7. Στη Θύρα 1 (φιλοξενουμένων) η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube