Πολύ δυνατή γίνεται η γραμμή κρούσης της Μπενφίκα, η οποία όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της, απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα τον Κεϊρίσον. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε πριν από λίγα 24ωρα από τους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά ειδικά μετά την απόκτηση του Ιμπραΐμοβιτς, δεν υπάρχει χώρος στην επίθεση των Καταλανών.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας πήραν τον 20χρονο επιθετικό από τους «μπαουγκράνα», κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της. Μάλιστα, υπάρχει και όρος στη συμφωνία των δύο ομάδων με την συμφωνία να επεκταθεί η παραμονή του νεαρού στο «Ντα Λουζ» για ακόμα ένα χρόνο.

Για τον Κεϊρίσον (για τον οποίο είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός) η «Μπάρτσα» έδωσε 14 εκατ. στην Παλμέιρας, αλλά με τον ερχομό του «Ίμπρα» στην Βαρκελώνη, ο χρόνος συμμετοχής τους θα ήταν ελάχιστος. Γεγονός, που εκμεταλλεύτηκε η Μπενφίκα που πλέον ισχυροποιεί πολύ την επιθετική της γραμμή, αφού εκτός του «Κ9», έχει και τους Χαβιέρ Σαβιόλα, Όσκαρ Καρντόσο και Νούνο Γκόμεζ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube