Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας του Ατρομήτου εμφανίστηκε ο Κάρλος Μασάρα. «Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία, δουλεύουμε εξαιρετικά και ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο πρωτάθλημα που έχουμε μπροστά μας», τόνισε ο Αργεντινός αμυντικός, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Ο Μασάρα αναφέρθηκε αρχικά στο χθεσινό (25/7) φιλικό με την Αντάλιασπορ, στο οποίο ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2. «Δεν δίνουμε σημασία στο αποτέλεσμα και το ίδιο θα έλεγα ακόμη και αν κερδίζαμε. Σημασία έχει ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και συμφωνώ με την άποψη του προπονητή μου ότι πρέπει να διορθώσουμε ορισμένες ατέλειες. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε γίνονται τα φιλικά παιχνίδια, για να βλέπεις λάθη και αδυναμίες. Παράλληλα, μας βλέπει και ο προπονητής μας για να διαλέξει ποιοι είναι καλύτεροι και ποιοι θα ξεκινήσουν στις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας: «Αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία, δουλεύουμε εξαιρετικά και ετοιμαζόμαστε για το δύσκολο πρωτάθλημα που έχουμε μπροστά μας».

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, υπογράμμισε: «Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και ετοιμαζόμαστε για να τα πάμε πολύ καλά. Η απόκτηση του Μπλένχιο μας ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο καθώς είναι ένας παίκτης με σπουδαίες παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Αργεντινής και μόνο το γεγονός ότι επί σειρά ετών ήταν το ίνδαλμα των φιλάθλων της Τίγκρε τα λέει όλα».

Τέλος, ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου μίλησε για τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους δικούς του, σε προσωπικό επίπεδο: «Όταν τελειώσει η χρονιά τότε μόνο θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν και όλα τα παιδιά μπορούμε να βοηθήσουμε. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας όπως πέρσι και ειδικά μέσα στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί.

Θα προσπαθήσω όπως πάντα να τα δίνω όλα για τη φανέλα που φοράω, για την ομάδα και για τους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδό μας για να μας συμπαρασταθούν
».

Καμία ανησυχία για Μιχαηλίδης, Μπρίτο, Σαρμιέντο

Προβλήματα μικοτραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μιχαηλίδης, Μπρίτο, Σαρμιέντο, έπειτα από το χθεσινό φιλικό με την τουρκική ομάδα. Ωστόσο, το ιατρικό και τεχνικό τιμ δεν ανησυχούν, αφού θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στο αυριανό πρόγραμμα προπόνησης.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube