Εκτός προπόνησης του Ατρομήτου έμεινε την Πέμπτη ο Βασίλης Ρες. Το πρώτο φιλικό της χρονιάς θα δώσει την Παρασκευή (18.15) η ομάδα του Περιστερίου με αντίπαλο την Καβάλα, με τον Γιώργο Δώνη να είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Τενοντίτιδα ο Ρες

Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη ο Βασίλης Ρες. Ο 20χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τενοντίτιδας και, ουσιαστικά, τέθηκε εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη για το αυριανό (17/7) φιλικό ματς του Ατρομήτου με την Καβάλα. Παράλληλα, το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες συνέχισε και σήμερα ο Φώτης Καραγκιολίδης.

Αύριο τα «αποκαλυπτήρια»

Το πρώτο φιλικό της χρονιάς θα δώσει την Παρασκευή ο Ατρόμητος. Οι περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν την Καβάλα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, που πραγματοποιείται στο Καρπενήσι. Ο Δώνης προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του. Παρόντες θα είναι ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός και ο αντιπρόεδρος, Ευάγγελος Μπαταγιάννης. Οι δύο άνδρες θα βρεθούν στο Καρπενήσι για να παρακολουθήσουν την αυριανή αναμέτρηση, αλλά κι ένα μέρος της προετοιμασίας τις επόμενες ημέρες.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube