Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε το Σάββατο ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Φώτης Καραγκιολίδης. Ευχαριστημένος είναι ο Γιώργος Δώνης έπειτα από το πέρας της πρώτης εβδομάδας παραμονής στο Καρπενήσι.

Δεν ανησυχούν για Καραγκιολίδη

Μπορεί ο Φώτης Καραγκιολίδης να ήταν ο μοναδικός που δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης το Σάββατο το πρωί, η κατάστασή του όμως δεν εμπνέει ανησυχία στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του. Ο 20χρονος πορτιέρο, θεωρητικά, δεν είναι η πρώτη επιλογή κάτω από τα γκολπόστ της περιστεριώτικης ομάδας, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην προετοιμασία των μικρών, οι οποίοι αποτελούν σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης, ενώ για την απογευματινή προπόνηση το τεχνικό τιμ έχει προγραμματίσει ασκήσεις με μπάλα. Ο Γιώργος Δώνης είναι απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, όσο κι από την προσπάθεια των παικτών του μέχρι τώρα στο Καρπενήσι, με αποτέλεσμα να δώσει πρωινό ρεπό την Κυριακή στους ποδοσφαιριστές του και να ανανεώσει το ραντεβού τους στο γήπεδο για το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube