Άλλο ένα εμπόδιο ορθώνεται μπροστά στις βλέψεις του Ολυμπιακού να εντάξει στο δυναμικό του τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Αυτό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, δεν είναι άλλο από την Μπενφίκα. Οι διοικούντες των «αετών» προσφέρουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης τέσσερα εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 75% των δικαιωμάτων του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Από την άλλη πλευρά, οι «ροχιμπλάνκος» αξιώνουν για τον Ρέγες 6.5 εκατ. ευρώ και οι προτάσεις που εξετάζουν είναι από τη Μπενφίκα, τον Ολυμπιακό, αλλά και αγγλικών ομάδων που πρόσφατα μπήκαν στο «χορό» της απόκτησής του.

Οι «αετοί» δεν καταβάλουν ολόκληρο το ποσό που απαιτούν οι διοικούντες την Ατλέτικο και αυτό διότι ο νέος τεχνικός που θα κάθεται από την επόμενη σεζόν στον πάγκο τους, ακούει στο όνομα Ζόρζε Τζίσους και δεν τον υπολογίζει στα άμεσα σχέδιά του.

Παρ’ όλα αυτά, λόγω του ότι ο 25χρονος άσος αγωνιζόταν και την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική ομάδα, ο Τύπος, αναφέρει ότι η Μπενφίκα είναι ο σύλλογος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες προκειμένου να τον αποκτήσει.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube