Μετά την διαφαινόμενη αρνητική κατάληξη στην υπόθεση του Κάμπελ, οι άνθρωποι του Ατρόμητου στρέφονται στην περίπτωση του Χουάν Κάρλος Μπλένχιο της Τίγκρε για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή. Μάλιστα όπως προκύπτει από δημοσίευμα της «El Litoral» η αργεντίνικη ομάδα έχει ήδη στα χέρια της πρόταση για τον 29χρονο από τους «κυανόλευκους», ενώ όπως αναφέρεται σε άλλο σημείο του ίδιου κειμένου θα γίνει σήμερα γνωστό αν θα την κάνει αποδεκτή ή όχι.

Από την πλευρά της ομάδας του Περιστερίου τηρείται σιγή ιχθύος. Το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι ότι προτάθηκε, ενώ όπως τόνιζαν πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο Μπλένχιο είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ως μπακ. Τις τελευταίες πέντε σεζόν με την Τίγκρε έχει φουλ συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, ενώ είναι και αρχηγός στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε προτείνει στο παρελθόν τον Μπλένχιο στον Παναθηναϊκό.

«Τέλος» ο Ρόβας

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ρόβα ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Ατρόμητου. Ο 25χρονος μέσος δεν άργησε πολύ βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, καθώς συμφώνησε με την ομάδα του Άρη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube