Παίκτης του Ατρομήτου είναι ο Στέλιος Σφακιανάκης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Πρόκειται για μία μεταγραφή που είχε «κλείσει» ουσιαστικά εδώ και καιρό, αλλά επισημοποιήθηκε σήμερα(1/7). «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Σφακιανάκη. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο 33χρονος μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΟΦΗ, αλλά ύστερα από τον υποβιβασμό της ομάδας του Ηρακλείου στη Β’ Εθνική, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Ο παίκτης έκανε τις εξής δηλώσεις στο atromitosfc.gr μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Αυτό που έχω να ευχηθώ είναι να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν, και να έχουμε όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας την υγεία μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα εκείνα που θέλουμε, ώστε στο τέλος της χρονιάς να είμαστε ευχαριστημένοι. Έρχομαι σε ένα σωματείο με φανταστικό κλίμα, που φημίζεται για την πολύ καλή του οργάνωση και προσφέρει στον ποδοσφαιριστή όλα τα εχέγγυα ώστε να δουλέψει απερίσπαστος και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη δουλειά του. Ελπίζω κι εύχομαι επίσης να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας ο κόσμος της ομάδας που γνωρίζω ότι είναι η μεγάλη του δύναμη και να ζήσουμε μαζί πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Στέλιος Σφακιανάκης ενσωματώθηκε στο δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών που υποβάλλονται σήμερα σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αύριο θα βρίσκεται κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά στις 19.00 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.

Ποιος είναι

Ο Στέλιος Σφακιανάκης γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1976. Έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα. Έκανε το ντεμπούτο του στην Α? Εθνική στις 26 Οκτωβρίου 1994 στον αγώνα Καβάλα – Παναθηναϊκός. Από την περίοδο 1994-95 μέχρι και την περίοδο 1996-97 (Α΄) αγωνίστηκε στη Καβάλα. Τον Ιανουάριο του 1997 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό στον οποίο έμεινε ως τον Ιούνιο του 2000 και επόμενος σταθμός του ήταν η Ξάνθη στην οποία έμεινε τέσσερις σεζόν. Την περίοδο 2004-05 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και από το καλοκαίρι του 2005 μέχρι το καλοκαίρι του 2008 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ.

* O Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης, η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Κάτια Κοξένογλου και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Βασίλειος Καρακατσάνης θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο στην αυριανή κλήρωση του πρωταθλήματος στην Αλεξανδρούπολη.


Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube