Είναι δεδομένο πως το N’joy UNI-Basket αποτελεί το κορυφαίο μπασκετικό τουρνουά στην Ελλάδα και την τύχη να συμμετέχουν έχουν δυστυχώς μόνο οι φοιτητές και σπουδαστές... Το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, 10 μέρες πριν τον Τελικό είναι κομβικό και οι 8 ομάδες ονειρεύονται μια θέση στο βάθρο ώστε να μη σταματήσει το όνειρό τους εδώ.

Το επίπεδο ειναι υψηλό και αυτό μαρτυρά και ο πρόωρος αποκλεισμός της κατόχου του τίτλου ΑΣΟΕΕ CUERVO στη Φάση των 16, έστω κι αν αυτό οφείλεται και σε ένα σύμπλεγμα ατυχιών...

Οι ομάδες που θα κοντραριστούν στα προημιτελικά είναι: 1. ALL - STAR 80'S (ΤΕΦΑΑ) , 2. ΓΕΡΑΚΙΑ (ΤΕΦΑΑ) , 3. L.A. SHAKERS (DEREE COLLEGE) , 4. PHOENIX MOONS (ΤΕΦΑΑ) , 5. XAΡΑΚΕΣ (ΤΕΦΑΑ) , 6. ΤΕΦΑΑ ROCKETS (ΤΕΦΑΑ) , 7. ΠΑΛΤΑ (ΑΣΟΕΕ) , 8. ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ (ΠΑ.ΠΕΙ.) ή PETROUPOLI JAZZ (ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ)

Το Ν’Joy σε όλους τους αγώνες νοκ άουτ είχε ...ανοιχτή γραμμή με τους συμμετέχοντες! Οι παίχτες μετά από κάθε αγώνα τους δροσίζονταν και συνεχίζουν να δροσίζονται με άφθονα μπουκαλάκια το χορηγού αλλά η παροχή της ΦΑΓΕ δε σταματάει φυσικά εδώ! Ένα σημαντικό δώρο - έκπληξη περιμένει τον νικητή της διοργάνωσης αλλά προς το παρόν δε λέμε τίποτα περισσότερο!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube