Αρνητική εξέλιξη υπήρξε με το θέμα Σολ Κάμπελ στον Ατρόμητο. Όπως αναφερόταν στο χθεσινό φύλλο της Daily Mirror, η ομάδα του Περιστερίου κατέθεσε πρόταση στον Άγγλο αμυντικό, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 35χρονος παίκτης την απέρριψε. Οι «μπλε» τού πρόσφεραν διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 600.000 ευρώ.

«Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στην Αγγλία», απάντησε μέσω του εκπροσώπου του ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, τονίζοντας πως επιθυμεί να παραμείνει στο μεγάλο Νησί για οικογενειακούς λόγους. Ο Κάμπελ αγωνίζεται από το 2006 στην Πόρτσμουθ, αλλά το συμβόλαιό του έχει λήξει και μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο διεθνής αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Τότεναμ το 1992 και εννέα χρόνια αργότερα μετακινήθηκε στην Αρσεναλ. Με τους «κανονιέρηδες» πανηγύρισε την κατάκτηση του ντάμπλ το 2002 και του πρωταθλήματος το 2004 και στέφθηκε κυπελλούχος Αγγλίας το 2003 και το 2005. Με τις εμφανίσεις του, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, κατόρθωσε να επιλεχθεί στην καλύτερη ενδεκάδα του Μουντιάλ του 2002 και του Τσάμπιονς Λιγκ το 2006, χρονιά που η Αρσεναλ έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης.

Πάντως, στον Ατρόμητο θέλουν να κάνουν μια μεταγραφή γνωστού παίκτη, που θα ενθουσιάσει τον κόσμο, οπότε και μετά την αρνητική τροπή στη μεταγραφή Κάμπελ, θα γίνουν προσπάθειες για άλλον καλό παίκτη.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube