Το καλοκαίρι έφτασε φορτωμένο αναμνήσεις και εικόνες των παιδικών μας χρόνων! Στιγμές ανεμελιάς, ξεκούρασης και παιχνιδιού πλημμυρίζουν την ψυχή μας. Στιγμές και αναμνήσεις που εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο δε θα ζήσουν και δε θα δημιουργήσουν ποτέ. Πριν κλείσουμε λοιπόν τη βαλίτσα των διακοπών μας, ας ανοίξουμε την ψυχή μας και ας βοηθήσουμε παιδιά που στερούνται την αγάπη και τη φροντίδα, την εκπαίδευση, τα εμβόλια, το ασφαλές νερό και το παιχνίδι.
Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ημερομηνία που η ανθρωπότητα δεσμεύτηκε να προστατεύσει τα δικαιώματα των παιδιών, με την υιοθέτησης της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Η επίδραση της είναι ιδιαίτερα σημαντική στη ζωή των εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και στηρίζοντας το δικαίωμα τους για επιβίωση. Χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη σας η UNICEF υλοποιεί προγράμματα σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως, με σκοπό να στηρίξει την υγεία και την διατροφή των παιδιών, το καθαρό νερό και την υγιεινή, την ποιοτική βασική εκπαίδευση και την προστασία των παιδιών από τη βία, την εκμετάλλευση και το AIDS.
Η συλλογή περιλαμβάνει μπάλες, κουβαδάκια, πετσέτες εξαιρετικής ποιότητας, μπλουζάκια καθώς και άλλα δώρα για μικρούς και μεγάλους, όπως μοναδικά κοσμήματα από ασήμι 925ο φτιαγμένα με πολύ γούστο στην Ελλάδα σε αποκλειστικά σχέδια για τη UNICEF, κεριά, αρωματικά για τις ντουλάπες και το χώρο σας, υπάρχουν επίσης βιβλία με θέματα βασισμένα στα δικαιώματα των παιδιών και στην καθημερινότητα τους από γνωστούς εκδοτικούς οίκους για παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά.
Όλα τα έσοδα από την πώληση των ειδών μας χαρίζουν ζωή και χαμόγελο στα παιδιά και αλλάζουν σημαντικά τη ζωή τους. Η UNICEF με την υποστήριξη ευαισθητοποιημένων πολιτών, αναπτύσσει προγράμματα υποστήριξης των παιδιών στους τομείς της υγείας και της διατροφής, εγκαθιστά συστήματα παροχής νερού και υγιεινής, και εξασφαλίζει την πρόσβαση των παιδιών στην εκπαίδευση. Στις δράσεις της UNICEF περιλαμβάνεται επίσης, πολύτιμη βοήθεια σε ανθρωπιστικές κρίσεις και φυσικές καταστροφές καθώς και σε «σιωπηλές» κρίσεις.

Τα καλοκαιρινά είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες να τα προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF
ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μιχελιδάκη 19 ΧΑΝΙΑ: Μπονιάλη 25
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες από όλη την Ελλάδα:
801 500 12345 όλο το 24ωρο
• Fax: 210 72 52 555
Αγορές on-line γίνονται επίσης από το ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF www.unicef.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube