Μετά από τρεις εβδομάδες ψηφοφορίας, το Διεθνές βραβείο ''GOLDEN FOOT'', πλησιάζει στην πιο κρίσιμη στιγμή του. Έως τώρα έχουν ψηφίσει 35.000 άνθρωποι, αριθμός-ρεκόρ σε σχέση με άλλες χρονιές και επικρατεί αβεβαιότητα για τον τελικό νικητή, πράγμα που σημαίνει πως η επιτροπή του ''GOLDEN FOOT'' είχε προτείνει τις σωστές υποψηφιότητες.

Όλοι οι υποψήφιοι βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, οπότε ο ανταγωνισμός θα γίνεται ολοένα και πιο σκληρός μέχρι τη λήξη του στις 18 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα ανακοινωθεί και ο μεγάλος νικητής.

Συμμετέχουν φίλοι από όλο τον κόσμο: Ισπανία, Βραζιλία, Αλγερία, Πολωνία, Ρουμανία, Μεξικό, Ινδονησία και επίσης Μιανμάρ, Ιορδανία, Ισραήλ, Γροιλανδία.

Οι δέκα υποψήφιοι είναι:

Ντέιβιντ Μπέκαμ (Αγγλία)
Τζιανλουίτζι Μπούφον (Ιταλία)
Λούις Φίγκο (Πορτογαλία)
Στίβεν Τζέραρντ (Αγγλία)
Ράιαν Γκιγκς (Ουαλία)
Τιερί Ανρί (Γαλλία)
Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο (Ισπανία)
Ροναλντίνιο (Βραζιλία)
Φραντσέσκο Τότι (Ιταλία)
Νταβίντ Τρεζεγκέ (Γαλλία)

Δέκα ποδοσφαιρικοί ήρωες, αλλά μόνο ένας από αυτούς θα σφίξει το χέρι του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Β’, λαμβάνοντας παράλληλα, το βραβείο ''GOLDEN FOOT'', που θα απονεμηθεί στον θρυλικό ποδοσφαιριστή στις 21 Σεπτεμβρίου.
Μπορείτε και εσείς να πάρετε μέρος στη ψηφοφορία είτε στο site goldenfoot.com, είτε από την αρχική σελίδα του sport-fm.gr.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube