Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Μάουρο Μιλάνο να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, παρότι από χθες αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης. «Ο ατζέντης μου, μου έχει μεταφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις ελληνικές ομάδες. Συγκεκριμένα μιλάει με τον Ατρόμητο, τον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα», δήλωσε μεταξύ άλλων στη «SportDay» ο 27χρονος επιθετικός. Πάντως, ένας από τους λόγους που αποχώρησε ο παίκτης της Ουρακάν από τους Αρκάδες είναι ότι πέρασε πολλούς τραυματισμούς τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα.

Νάστος: «Πλέον το βάρος πέφτει σε μένα»

«Ο Ατρόμητος μου δίνει όσα θέλω», δήλωσε στη «SportDay» το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου, Βαγγέλης Νάστος. Ο 29χρονος αμυντικός αγωνιζόταν τα τελευταία έξι χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα και για την επιστροφή του στην Ελλάδα, δήλωσε: «Παρακολουθούσα το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος πήγαινε καλά. Έπαιξε και στο ΟΥΕΦΑ. Και μόνο το γεγονός ότι έπεσε στη Β' Εθνική και επέστρεψε άμεσα σημαίνει ότι η ομάδα έχει πολύ καλές βάσεις».

Απόσπασμα από τα όσα δήλωσε

Αλήθεια, τι γνωρίζεις για τη νέα ομάδα σου;
«Έχουν περάσει έξι χρόνια. Παρακολουθούσα, όμως, το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος πήγαινε καλά. Έπαιξε και στο ΟΥΕΦΑ. Και μόνο το γεγονός ότι έπεσε στη Β' Εθνική και επέστρεψε άμεσα σημαίνει ότι η ομάδα έχει πολύ καλές βάσεις. Το πιο βασικό για μένα όμως και αυτό που όλοι μου είπαν είναι ότι έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις, σοβαρό πρόεδρο και καλή ομάδα».

Πιστεύεις ότι έκλεισε ο κύκλος σου στην Ιταλία;

«Θεώρησα ότι έχω χορτάσει στην Ιταλία και είπα ότι μπορώ να γυρίσω στην Ελλάδα. Είδα ότι ο Ατρόμητος μου δίνει όσα θέλω. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Πλέον το βάρος πέφτει σε μένα».

Αναλυτικά στο σημερινό φύλλο της «SportDay»…

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube