Πάθος για ενέργεια; Βυθίσου στο αγαπημένο σου σπορ απολαμβάνοντας τον αισθησιασμό του νέου Fresh Impact, την καινούργια αναζωογονητική σειρά της adidas αποκλειστικά για άντρες! Η νέα σειρά της adidas είναι διαθέσιμη από το Μάιο του 2009 και σε περιμένει να τη δοκιμάσεις σε επιλεγμένα supermarket και καταστήματα καλλυντικών!

Το Fresh Impact είναι το άρωμα των αντιθέσεων και των αισθήσεων. Το άρωμα της δροσιάς και της δράσης!
Μια σειρά προϊόντων που μπορεί να ανανεώσει κάθε δραστήριο άντρα, δίνοντας του μια νέα πνοή φρεσκάδας και τονώνοντας μαζί τον αντρικό του αισθησιασμό. Η συνταγή αυτού του εκρηκτικού αρώματος είναι ένας ξέφρενος συνδυασμός συστατικών που ξετυλίγονται από την δροσιστική ένωση στυμμένου lime σε συνδυασμό με τις πιο αναζωογονητικές σταγόνες δροσερών φυλλωμάτων!

Μια δροσερή νότα καρπουζιού σε συνδυασμό με υπέροχα πικάντικο τζίντζερ, δροσερό μοσχοκάρυδο και δροσιστική μέντα, δίνουν όση ενέργεια χρειάζεται κάθε αθλητικός, δυναμικός και σύγχρονος άντρας. Φυσικά, τα συστατικά του κεχριμπαριού και της κρυσταλλικής ροδής προσθέτουν μία αισθησιακή πινελιά στην πανδαισία αυτή των αρωμάτων δημιουργώντας έναν άντρα ελκυστικό, γοητευτικό, σαγηνευτικό! Το άρωμα των αντιθέσεων, ντυμένο με τα χρώματα των αντιθέσεων! Η εκπληκτική αντίθεση του μυστήριου μαύρου και της γαλάζιας έκρηξης σταγόνων συνθέτουν μία συσκευασία γεμάτη με ανατρεπτική διάθεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube