H Fanta Μπλε χωρίς ανθρακικό, με ολοκαίνουργια επικοινωνία και νέες συσκευασίες, το «γιορτάζει» και μας θυμίζει τα αξεπέραστα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο ξεχωριστή στην καρδιά μας!

Το αγαπημένο αναψυκτικό μικρών και μεγάλων, η Fanta Μπλε χωρίς ανθρακικό, παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα της τηλεοπτική ταινία, σε πρώτη προβολή! Με το γνωστό παιχνιδιάρικο στυλ που διακρίνει την αγαπημένη μας πορτοκαλάδα, οι ήρωες της ταινίας, εμπνέονται από την απίθανη γεύση της Fanta Μπλε χωρίς ανθρακικό και δημιουργούν το γαλάζιο κόσμο της, σκιαγραφώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά που «κρύβει»! Ο σχεδιασμός και η παραγωγή της νέας καμπάνιας πραγματοποιήθηκαν εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από τις εταιρίες Bold Ogilvy και Foss Production αντίστοιχα. Περιλαμβάνει ακόμη καταχωρήσεις και ραδιοφωνικά σποτ και θα είναι on air στις 21 Μαΐου.

Με περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, η Fanta Μπλε, έχει αποκτήσει Fantaστικούς οπαδούς που τη λατρεύουν για την απίθανη γεύση της, καθώς περιέχει 20% χυμό πορτοκαλιού, φυσικά αρώματα πορτοκαλιού, ενώ δεν περιέχει χρωστικές. Έτσι, η Fanta Μπλε είναι μοναδική, για όλους εμάς που αναζητούμε μια φυσική και ταυτόχρονα απολαυστική λύση.

Τώρα, η Fanta Μπλε χωρίς ανθρακικό κυκλοφορεί και σε νέες συσκευασίες των 500 ml και του 1,5lt για ακόμη περισσότερη απόλαυση, αλλά και περιεχόμενο αφού, περιέχουν το χυμό 2 και 6 ολόκληρων πορτοκαλιών, αντίστοιχα!

Απολαύστε λοιπόν με αυτούς που αγαπάτε την απίθανη γεύση της Fanta Μπλε χωρίς ανθρακικό!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube