Έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι τα αξεσουάρ της Πετρούλας κλάπηκαν από τα studio του καναλιού που συνεργάζεται. Συγκεκριμένα στις αρχές της εβδομάδας διαπιστώθηκε ότι όλα τα MAX αξεσουάρ που χρησιμοποιούσε στα δελτία καιρού εξαφανίστηκαν!

Μετά από σύντομη έρευνα ένας φανατικός οπαδός της δημοφιλούς περσόνας τα ανακάλυψε σε συγκεκριμένο σημείο απόρριψης αντικειμένων.

Έγκυροι κύκλοι αποδίδουν την ενέργεια σε διαταραγμένο άτομο, το οποίο όταν συνειδητοποίησε την πράξη του θέλησε να τα ξεφορτωθεί για να αποφύγει τις συνέπειες!

Υπάρχει όμως και συνέχεια:
Ο φανατικός οπαδός της Πετρούλας θεωρώντας ότι αυτά τα επτά ΜΑΧ αξεσουάρ πρέπει να φτάσουν στο πολυπληθές fan club της, διοργανώνει οn line δημοπρασία.

Στη σελίδα του facebook με το χαρακτηριστικό όνομα “Petroula Sexy Max” έχει ήδη ξεκινήσει θέμα συζήτησης γι αυτά τα αξεσουάρ ...ΜΑΧ ενδιαφέροντος : ένα γάντι, μια φούστα, ένα ΤΟΡ, ένα εσώρουχο, ένα καπέλο, ένα κολιέ και μια μπλούζα.

Στις 10 Ιουνίου, όλη την ημέρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέγουν τα αξεσουάρ της αρεσκείας τους στη σελίδα 'Petroula Sexy Max' στο Facebook.

Στο τέλος θα κληρωθούν οι τυχεροί που θα τα κερδίσουν

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube