Η Triple Crown Basketball, η πλέον σύγχρονη Ακαδημία Μπάσκετ στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη λειτουργία του 1ο Triple Crown Basketball Camp, με ιδρυτές της, τους διεθνούς φήμης καλαθοσφαιριστές Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Το 1ο Triple Crown Basketball Camp θα ανοίξει τις πόρτες του σε νέους αθλητές 8-18 ετών στις 29 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουλίου 2009. Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος είναι οι νεαροί αθλητές να διασκεδάσουν αλλά ταυτόχρονα να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, να βελτιώσουν τις ατομικές και ομαδικές τους δεξιότητες με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό. Παράλληλα βασική επιδίωξη είναι τα παιδιά να αναπτύξουν αξίες σημαντικές για τη ζωή τους, όπως την ομαδικότητα, την αρχηγική ικανότητα, το σεβασμό στους κανόνες και την αυτοεκτίμηση παίζοντας το παιχνίδι.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ευθύμη Ρεντζιά, «Μετά την πρώτη σεζόν της ακαδημίας φυσική εξέλιξη της Triple Crown Basketball είναι το summer camp. Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος είναι να προσφέρουμε στα παιδιά το maximum. Έχω ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και ζηλεύω τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο μπάσκετ. Αυτό που θέλουμε να μεταδώσουμε και εμείς είναι η χαρά του αθλητισμού στα παιδιά, που κακά τα ψέματα είναι το μέλλον.» Ο Δημήτρης Παπανικολάου προσθέτει «Δυστυχώς στην Ελλάδα όλοι χωρίζονται σε στρατόπεδα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα χάνοντας πολλές φορές την ουσία. Γιατί πολύ απλά δεν μάθανε να αγαπάνε το μπάσκετ. Εμείς δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά όλα αυτά τα οποία εμείς ονειρευόμασταν όταν ήμασταν στην ηλικία τους! Συν τοις άλλοις έχει πολύ πλάκα να βρίσκεσαι μαζί με τα παιδιά. Όσο πιο μικρά είναι τόσο πιο απίθανα πράγματα ρωτούν.» ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης συμπληρώνει, «Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις ιδανικότερες συνθήκες. Στόχος και των τριών είναι να οργανώσουμε ένα camp που τα παιδιά θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και παράλληλα θα μάθουν κάποιες βασικές αρχές του μπάσκετ. Η βάση της κοινωνίας και του αθλητισμού είναι τα παιδιά και σε αυτά θέλουμε να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε.»

To Triple Crown Basketball Camp θα λάβει χώρα στις υπερσύγχρονες ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις του σχολείου St.Lawrence στο Κορωπί. Οι εγκαταστάσεις είναι πλήρως εξοπλισμένες και σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν στους νεαρούς αθλητές ασφάλεια και άνεση στις καθημερινές τους προπονήσεις.

Με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος των ιδρυτών της, το Triple Crown Basketball Camp έχει στόχο να καθιερωθεί ως το πιο αποτελεσματικό Basketball Camp στην Ελλάδα!

Το Triple Crown Basketball Camp στηρίζουν χορηγικά σημαντικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι: Puma, Marfin Egnatia Bank, Glou Group of Companies, Baden, Gatorade, Milko, Flocafe και Life.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 61 95 709 και το 210 61 80 380 ή/και επισκεφθείτε το επίσημο website της Ακαδημίας, www.triplecrown.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube