Ο Σέρτζο Σκαριόλο πονοκεφαλιάζει βλέποντας τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Πάου Γκαζόλ και Χουάν Κάρλος Ναβάρο να μην ενισχύσουν την εθνική ομάδα της Ισπανίας στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ. Αν κάτι τέτοιο ισχύσει, τότε η ομάδα της Ισπανίας θα εμφανιστεί αρκετά αποδυναμωμένη, μετά την ανακοίνωση του Καλντερόν ότι ούτε εκείνος θα συμμετάσχει.

Ο μεγάλος αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, Πάου Γκαζόλ, αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στους τελικούς του ΝΒΑ, προσπαθώντας να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ντένβερ Νάγκετς. Οι συνεχόμενοι αγώνες που έχει δώσει τον έχουν κουράσει και αναμένεται να ζητήσει να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής, προκειμένου να ηρεμήσει το ταλαιπωρημένο κορμί του. Ο Ναβάρο από την άλλη αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι και μόλις τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα, θα υποβληθεί σε εγχείρηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που θέλουν τους δύο άσους να μην αγωνίζονται στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, ο Ιταλός κόουτς που ανέλαβε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές θα έχει δύσκολο έργο και θα αναγκαστεί να ψάξει κι άλλες λύσεις ώστε να καλύψει τα κενά των δύο σούπερ σταρ. Νέα –αν μη τι άλλο- ευχάριστα για το δικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube