Στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, που θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητου να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, προχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο, μιλώντας στη «SportDay». Ο Ιταλός αμυντικός της Ρετζίνα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί να επιστρέψει στη Superleague. Ο 32χρονος άσος θεωρεί ότι μετά τη λήξη του ιταλικού πρωταθλήματος (στις 31 Μαΐου) θα γνωρίζει περισσότερα για την υπόθεσή του.

«Ναι, έχω συζητήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα και με τον Ατρόμητο. Δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου. Απλώς έχουμε κάνει μια κουβέντα. Ομως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου στη Ρετζίνα. Θα έρθει ο μάνατζέρ μου, Φρεντερίκο Παστορέλο, στο τέλος της εβδομάδας για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Ρετζίνα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πάρω την ελευθέρας μου, διότι θέλω πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στη χώρα σας και η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Όταν η «SportDay» του υπενθύμισε ότι «είναι εδώ και η Ελενα» (σ.σ η κοπέλα του, που είναι Ελληνίδα), ο Τσιρίλο αποκρίθηκε: «Ναι, ναι (γέλια). Η Ελενα είναι ένας από τους λόγους που θέλω να αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα. Την άλλη εβδομάδα όμως θα γνωρίζω περισσότερα. Μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Ιταλία θα έχω νεότερα. Τα λέμε τότε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube