Σε προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη έχει έρθει ο Μαρσέλο Σαρμιέντο, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο 29χρονος μέσος της Λάρισας μίλησε με τον νέο προπονητή του Ατρομήτου και φαίνεται πως οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν ξανά. Οι «κυανόλευκοι» είχαν δώσει διορία στον Αργεντινό μέχρι το τέλος της εβδομάδας και επειδή ο 39χρονος τεχνικός θα έφευγε για το εξωτερικό, ο Σαρμιέντο τόνισε ότι θα συνεχίσει στην ομάδα του Περιστερίου την καριέρα του. Η μεταγραφή, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τη λήξη της διαδικασίας των πλέι οφ.

Πόποβιτς: «Τέτοια οργάνωση μόνο πέντε ομάδες»

Ικανοποιημένος από την επιλογή να συνεχίσει στον Ατρόμητο την καριέρα του εμφανίστηκε ο Ζντράβκο Πόποβιτς, κατά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Κροάτης επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες.

«Είμαι χαρούμενος επειδή έρχομαι σε μία οργανωμένη ομάδα, η οποία μου προσφέρει τις ιδανικότερες συνθήκες. Στην Ελλάδα μόνο πέντε σύλλογοι είναι τόσο οργανωμένοι όσο ο Ατρόμητος. Οι υπόλοιπες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Πριν έρθω εδώ μίλησα με πολλούς παίκτες, οι οποίοι μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα και μου συνέστησαν ανεπιφύλακτα να υπογράψω. Υπόσχομαι στον κόσμο του Ατρόμητου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός, στου οποίου το συμβόλαιο προβλέπεται και μπόνους σε περίπτωση που φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων μέσα στη σεζόν.

Ολοι στο εξωτερικό

Στο εξωτερικό βρίσκεται το τεχνικό επιτελείο του Ατρομήτου. Ο Μάκης Αγγελίνας βρίσκεται στην Ιβηρική Χερσόνησο για να «τσεκάρει» παίκτες από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Τέλος, ο Mίκι Μένταν ψάχνει για αθλητικό κέντρο στο οποίο θα δώσει φιλικά παιχνίδια ο Ατρόμητος κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube