Την Τρίτη 12 Μαΐου 2009 έγινε η κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού από το Shell V-Power Diesel, το NovaΣΠΟΡ FM 94,6, το www.sport-fm.gr και τη SPORTDAY.

Ο μεγάλος διαγωνισμός που διοργανώθηκε από τα τρία μέσα διήρκεσε πολλές μέρες και απέδειξε πως αρκετοί αναγνώστες, ακροατές και χρήστες είναι φίλοι των αγώνων ταχύτητας και των ταξιδιών καθώς ο αγώνας πρωτοτύπων του Le Mans περιμένει τον τυχερό νικητή.

Η κλήρωση διεξήχθη στην εκπομπή του Δημήτρη Μπαλή (18:00 – 19:00) και ανέδειξε έναν τυχερό νικητή καθώς και εννέα (9) αναπληρωματικούς σε περίπτωση κωλύματος του προηγούμενου να παραλάβει το δώρο.

Ο μεγάλος νικητής είναι ο Τάσος Καρακωτσόγλου που απάντησε σωστά πως τρεις (3) φορές το Shell V-Power Diesel έχει «οδηγήσει» την Audi sport σε νίκες στο Le Mans.

Οι αναπληρωματικοί νικητές με σειρά προτεραιότητας είναι:
1) Παναγιώτης Φιλιππόπουλος, 2) Γιάννης Δημόπουλος, 3) Αντρέας Τσιλίγκρος, 4) Νίκος Σταμούλης, 5) Λουκάς Μαργώνης, 6) Νίκος Μαντζούκης, 7) Νίκος Χατζημανώλης, 8) Μιχάλης Γκατζιάνης και 9) Ιωάννης Μαθιουδάκης.

Το Shell V-Power Diesel με την υποστήριξη του www.sport-fm.gr, του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και της SPORTDAY χαρίζει στον τυχερό μαζί με ένα/μία φίλο/η ένα VIP Σαββατοκύριακο (13 – 15 Ιουνίου) για να ζήσουν από κοντά τον ενθουσιασμό που προσφέρει ο αγώνας του Le Mans. Συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων, της διαμονής, πλήρης διατροφής, των μεταφορικών και των VIP εισιτήριων του αγώνα, ο νικητής και ο/η φίλος/η του θα δουν τους οδηγούς να αγωνίζονται για πάνω από 24 ώρες στον αναμφισβήτητα πιο σκληρό αγώνα ταχύτητας σε όλο τον κόσμο.

Για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου η Shell Hellas Α.Ε. η ο NovaΣΠΟΡ FM θα επικοινωνήσουν με το νικητή.

Κάθε σταγόνα Shell V-Power Diesel έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του αυτοκινήτου σας.
Ακόμη, για να βιώσετε τη δύναμη και την απόδοση του Shell V Power Diesel και της Audi Sport και για να δείτε αν έχετε ό,τι χρειάζεται για να είστε εσείς ο νικητής που θα πάει στο Le Mans, δεχτείτε την πρόκληση του Shell V-Power Diesel και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.shell.gr/challenge.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1.Στην ενέργεια έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των ακόλουθων εταιρειών: Shell Hellas A.E. και των θυγατρικών της, SPORTDAY Α.Ε.Π.Ε.Ε., Ο.Μ.Μ.Ε. Α.Ε., Shell Gas Α.Ε.Β.Ε.Υ., Ση Λεβάντ Ε.Π.Ε., ISS και των θυγατρικών τους, Proximity ZZ A.E. καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς αυτών πρώτου βαθμού. Εξαιρούνται επίσης οι ιδιοκτήτες ή οι υπεύθυνοι λειτουργίας των πρατηρίων που λειτουργούν με το εμπορικό σήμα της Shell, οι υπάλληλοι και συνεργάτες τους, καθώς και οποιοδήποτε άλλο άτομο έχει επαγγελματική σχέση με τη συγκεκριμένη ενέργεια καθώς επίσης και οι σύζυγοι και συγγενείς αυτών πρώτου βαθμού.

2.Η ενέργεια διήρκησε από τις 10 Απριλίου 2009 έως και τις 04 Μαΐου 2009. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθείσατε την παρακάτω διαδικασία.

Παρακαλώ στείλτε μέσω SMS στο 19400 της mediatel με κόστος 0,30€/sms συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.:

•S1 κενό αριθμό νικών κενό Ονοματεπώνυμο (αν μάθατε για τον διαγωνισμό από το ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6)

•S2 κενό αριθμό νικών κενό Ονοματεπώνυμο (αν μάθατε για τον διαγωνισμό από την ιστοσελίδα www.sport-fm.gr

•S3 κενό αριθμό νικών κενό Ονοματεπώνυμο (αν μάθατε για τον διαγωνισμό από την εφημερίδα SPORTDAY).
Οι νικητές ανακηρύχθηκαν μετά από κλήρωση, που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου 2009 με την παρουσία ανεξάρτητου συμβολαιογράφου. Όλες οι αποφάσεις της επιτροπής κληρώσεων είναι οριστικές και δεσμευτικές από κάθε άποψη. Κάθε άτομο έχει δικαίωμα σε περισσότερες της μίας συμμετοχής από τον ίδιο ή διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου.

3.Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό συμφωνείτε με τους όρους συμμετοχής που δηλώνονται εδώ και αναγνωρίζετε ότι αν δεν ακολουθήσετε τους κανόνες η συμμετοχή μπορεί να ακυρωθεί.

4.Tο πακέτο του VIP Σαββατοκύριακου για 2 άτομα (ο νικητής και ένας συνοδός) στον αγώνα του Le Mans 13-15 Ιουνίου 2009 περιλαμβάνει:

•Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα.
•Διαμονή δύο διανυκτερεύσεων
•Πλήρη διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο) από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι.
•Μεταφορές προς και από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού και από και προς τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.
•VIP εισιτήρια εισόδου για 2 άτομα στον αγώνα Le Mans 2009.
•Πρόσβαση σε VIP σουίτα για τη παρακολούθηση του αγώνα.
Στο βραβείο δεν περιλαμβάνονται οποιαδήποτε άλλα έξοδα μεταφοράς, η ασφάλεια ταξιδιού και όποιες άλλες προσωπικές δαπάνες.

5.Εκτός αν αναφερθεί / ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό, οι συμμετοχές πρέπει να σταλούν το αργότερο έως τις 04/05/2009.

6.Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όποια συμμετοχή χαθεί ή καθυστερήσει να παραληφθεί από εμάς, ή για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα τυχόν παρεμποδίσει τη διεξαγωγή της ενέργειας, ή για οποιοδήποτε λόγο τυχόν προκαλέσει διακοπή ή τροποποίηση των όρων του διαγωνισμού.

7.Με την αποδοχή του δώρου ο νικητής συναινεί, για το άτομό του και τον συνοδό του, ότι δεν θα στραφεί εναντίον του διοργανωτή και των συνεργατών του, ούτε θα απαιτήσει χρήματα ή οποιαδήποτε άλλη αποζημίωση, για ζητήματα που αφορούν τη σωστή ή λανθασμένη χρήση του δώρου. Σε περιπτώσεις όπου η νομοθεσία προβλέπει παροχή εγγυήσεων, η ευθύνη του διοργανωτή αναφορικά με την εγγύηση περιορίζεται στην εκ νέου παροχή (ή πληρωμή του κόστους) του δώρου, εάν το επιτρέπει η νομοθεσία. Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, ο νικητής αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ή τραυματισμούς, που προκληθούν ή που τυχόν ισχυριστεί ότι προκλήθηκαν κατά τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ή κατά τη χρήση οποιουδήποτε δώρου. Επίσης, ο συνοδός του νικητή θα πρέπει να γνωρίζει και να αποδέχεται όλα τα παραπάνω.

8.Τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα και παραλαμβάνονται από τον τυχερό. Αν κάποιος δικαιούχος αρνηθεί το δώρο του ή αν η συμμετοχή του είναι άκυρη ή αν δε συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στην κλήρωση, το δώρο θα δοθεί στον πρώτο αναπληρωματικό κ.ο.κ.

9.Σε περίπτωση απρόβλεπτων γεγονότων, ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του δώρου με άλλο, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

10.Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σε περίπτωση απάτης ή προβλήματος ασφαλείας, ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αναστείλει το διαγωνισμό με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του www.sport-fm.gr.

11.Σε περίπτωση λάθους, που έχει προκληθεί για οποιοδήποτε λόγο, είτε λάθος εκτύπωσης είτε κάποιο λόγο προφανή ή όχι, που έχει επιφέρει επιπτώσεις στο διαγωνισμό με οποιοδήποτε τρόπο, οι συντάκτες διατηρούν το δικαίωμα να διαχειριστούν το διαγωνισμό σαν να μην έχει υπάρξει λάθος. Όπου οι συντάκτες κρίνουν κατάλληλο ή/ και εφικτό η SPORTDAY, ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, το www.sport-fm.gr θα ειδοποιήσουν τους συμμετέχοντες για το λάθος και θα το διορθώσουν.

12.Εάν ο νικητής του διαγωνισμού δε μπορεί να λάβει το βραβείο για οποιοδήποτε λόγο η SPORTDAY Α.Ε.Π.Ε.Ε. και ο Ο.Μ.Μ.Ε. Α.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να το απονείμουν στον αμέσως επόμενο αναπληρωτή νικητή, και σ' αυτή την περίπτωση ο πρώτος νικητής δεν έχει μερίδιο του βραβείου.

13.Ο νικητής πρέπει να συνεργαστεί με τους φωτογράφους ή δημοσιογράφους της εφημερίδας SPORTDAY, του ραδιοφωνικού σταθμού NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και της ιστοσελίδας www.sport-fm.gr για να κοινοποιήσουν τη νίκη τους με όποιον τρόπο η SPORTDAY Α.Ε.Π.Ε.Ε., ο Ο.Μ.Μ.Ε. Α.Ε. και η Shell Hellas A.E. κρίνουν κατάλληλο.

14.Η αποτυχία στη συμμόρφωση με οποιοδήποτε από αυτούς τους κανόνες μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό της συμμετοχής.

15. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να δεχτούν και να δεσμευθούν με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ερμηνευθούν σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο και υπάγονται στη μη αποκλειστική αρμοδιότητα του ελληνικού δικαστηρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube