Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, Δευτέρα 27 Απριλίου στο Κεντρικό Ξενοδοχείου του Πύργου Ηλείας, η Συνέντευξη Τύπου από την ΕΠΟ και την adidas για την ανακοίνωση της δωρεάς 16.000 προϊόντων, αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ –ρουχισμός & μπάλες - στους πυρόπληκτους του νομού, μία προσφορά από την adidas International.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία αγάπης και ανθρωπιάς από την ΕΠΟ και την adidas στο πλαίσιο των ενεργειών για την ενίσχυση των πυρόπληκτων του νομού.

Στη συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωση της δωρεάς συμμετείχαν ο Πρόεδρος ΕΠΟ κ.Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Γενικός Διευθυντής adidas Group (Περιοχή Νοτιοανατολικής Ευρώπης) κ.Κυριάκος Κοφινάς & ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας κ.Παπαγεωργίου Γιώργος.

Ο Γενικός Διευθυντής adidas Group (Περιοχή Νοτιοανατολικής Ευρώπης) κ.Κυριάκος Κοφινάς δήλωσε χαρακτηριστικά: « Όλοι εμείς οι άνθρωποι της adidas είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα με αυτήν την προσφορά αγάπης στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στο νομό Ηλείας. Η adidas, είναι ένας Όμιλος με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο & ευαισθησία, γεγονός που το αποδεικνύει έμπρακτα καθημερινά, με δράσεις που δείχνουν όραμα, συνεργασία και συμμετοχή. Η σημερινή πρωτοβουλία της adidas & της ΕΠΟ αποτελεί δέσμευση για αντίστοιχες ενέργειες και στο μέλλον…».


Η ΕΠΟ και η adidas που χαρακτηρίζονται για την πάντα άριστη, δυναμική και πολυετή συνεργασία τους, συμβάλλουν παράλληλα, μέσα από αντίστοιχες ενέργειες στην ενίσχυση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ελληνική περιφέρεια και κυρίως στις περιοχές που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube