Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Nescafe UNI-League στις 24 του Μάη! Οι ομάδες στις διάφορες πόλεις έχουν μπει στην Τελική ευθεία και παίζουν όλα τους τα χαρτιά για να κατακτήσουν το τοπικό Πρωτάθλημα και παράλληλα μία θέση για την Τελική Φάση. Η αλήθεια είναι ότι από αγωνιστική και μόνο οπτική γωνία να το δούμε το κίνητρο είναι τεράστιο. Η ατμόσφαιρα στο 3ήμερο της Τελικής Φάση είναι τουλάχιστον φανταστική.

Οι αποστολές των πρωταθλητριών ομάδων από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο πλησίον του Αγίου Κοσμά, γνωρίζονται μεταξύ τους οι κορυφαίοι φοιτητές – ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία στους αγώνες αντικατοπτρίζεται μία πραγματαικά υπέροχη άμιλλα που σπάνια πια υπάρχει στις μέρες μας χωρίς να υποκρύπτονται άλλα στοιχεία από πίσω όπως συμβόλαια, διαφημίσεις κτλ. Αυτό το κλίμα κάθε χρόνο καθρεφτίζεται και στη βραδιά του Μεγάλου Τελικού Ελλάδος που όλες οι ομάδες παρακολουθούν με ιδιαίτερη αγωνία και συχνά κλίνουν προς το μέρος της μιας φιναλίστ ή της άλλης ανάλογα με το πόσο κοντά ήρθαν οι ομάδες τις προηγούμενες 2 μέρες.

Η παραπάνω ατμόσφαιρα, συν τις τεράστιες προσπάθειες της Οργανωτικής Επιτροπής να γεμίσει το event με εκπλήξεις και shows όπως με τις Red Drops, τα δώρα για το κοινό, τη μασκότ, φέτος το Μιχάλη Εμιρλή που θα τραγουδήσει, συνθέτουν το μαγικό σκηνικό. Να είστε όλοι εκεί!

O Nescafe για 2η συνεχόμενη χρονιά φέτος θα πλαισιώσει την εκδήλωση με κάθε τρόπο καθώς είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης. Η Puma και το Gatorade είναι οι παλιές «καραβάνες», 5 χρόνια τώρα που λίγο πολύ ξέρουν τι θα συναντήσουν και πως θα τονίσουν την παρουσία τους. Δε συμβαίνει το ίδιο και με την Marfin Egnatia Bank και συγκεκριμένα την κάρτα Marfin Cool που θα πάρει φέτος το βάπτισμα του πυρός, αλλά δείχνει πανέτοιμη να αγαπηθεί από το φοιτητικό κοινό!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube