Θα σκεφτόσουν τη ζωή χωρίς φίλους; Χωρίς μουσική; Χωρίς μπάλα; Το καλοκαίρι χωρίς θάλασσα? Αυτή ακριβώς την αίσθηση μας μεταφέρει η νέα καμπάνια της Amstel δημιουργώντας «οξύμωρους» συνδυασμούς που προκαλούν γέλιο και μας παροτρύνουν να σκεφτούμε τη ζωή… χωρίς τις μικρές απολαύσεις που πολλές φορές θεωρούμε δεδομένες.

Οι «καθαρά» Amstel-ικές καταστάσεις ανατρέπονται δημιουργώντας ευφάνταστα σκηνικά εμπνευσμένα από την καθημερινότητά μας. Το πρώτο «σκηνικό» που μας μεταφέρει η καμπάνια της Amstel διαδραματίζεται σε ένα τυπικό ελληνικό σουβλατζίδικο, όπου ο «Μερακλής» σουβλατζής φέρνει εις πέρας με ιδιαίτερο πάθος και μπρίο την παραγγελία για ένα εξωτικό κοκτέιλ Sunshine Paradise, με 2,5 μεζούρες σιρόπι ροδιού και καθόλου μάνγκο, για να συνοδεύσει τα κλασσικά αγαπημένα σουβλάκια με γύρο.

Η καμπάνια «Θα σκεφτόσουν τη ζωή χωρίς…. Amstel» έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς οπαδούς οι οποίοι αναμένουν με αγωνία τη συνέχεια…….

Η καμπάνια είναι αποτέλεσμα της πετυχημένης συνεργασίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, με την Spot JWT και τη Movielab.

Λίγα Λόγια για τη νέα θεματική καμπάνια της Amstel

Κεντρική ιδέα της νέα καμπάνιας Amstel είναι ότι αντιλαμβανόμαστε την πραγματική αξία κάποιων πραγμάτων και εμπειριών, όταν λείψουν από τη ζωή μας. Έτσι, ο στόχος της νέας θεματικής καμπάνιας Amstel και του νέου concept είναι να αναδείξει με τρόπο παραστατικό & χιουμοριστικό τη δύναμη που έχει η παρουσία της Amstel σε καθαρά Amstel-ικές καταστάσεις. Με άλλα λόγια, έρχεται να αναδείξει πόσο «απαραίτητη» είναι η Amstel σε χαρακτηριστικές καταστάσεις & στιγμές:

* Αναδεικνύοντας χαρακτηριστικά και αποτελεσματικά τον άμεσο, προσιτό, φιλικό, αληθινό χαρακτήρα της

* Ανανεώνοντας την παρουσία της σε καταστάσεις & χώρους που της ταιριάζουν «γάντι».

* Δείχνοντας πως η Amstel είναι ο αδιαφιλονίκητος σύντροφος & το αναπόσπαστο συστατικό σε αληθινές στιγμές διασκέδασης και χαράς,

* Παρουσιάζοντας την αξία που έχει η Amstel στο τραπέζι μας και στη ζωή όλων μας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube