Με περίσσιο ενθουσιασμό έγινε το τζάμπολ του 2009 στο N’Joy UNI-Basket! Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 4 Απριλίου και ήδη κάποιες ομάδες δείχνουν αρκετά ισχυρές. Το N’Joy πλημμύρισε το Μετς στο Παγκράτι και ο νέος μεγάλος χορηγός έκανε αίσθηση με την παρουσία του σε φανέλες, banners κτλ.

Σιγά σιγά οργανώνονται όλοι τομείς του Πρωταθλήματος και έτσι μέσα στις ερχόμενες μέρες θα έχουμε πλήρη εικόνα αποτελεσμάτων, ομίλων και βαθμολογιών καθώς θα αρχίσουν να αναρτώνται τα αναλυτικά στατιστικά των αγώνων όπως κάθε χρόνο.

Κάνοντας μία σύντομη σύνοψη της εικόνας αυτών των πρώτων παιχνιδιών μπορούμε να πούμε πως στα περισσότερα ματς οι «βολές» ήταν αναγνωριστικές και ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη! Οι ομάδες πρώτα πρόσεξαν τα νώτα τους και μετά έδωσαν βάρος στην επίθεση. Αυτή επιφυλακτικότητα κράτησε τα σκορ μακριά από κλασικές εκατοστάρες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!

Το 70% των ομάδων θα παίξουν την πρώτη τους αγωνιστική ως την Παρασκευή 10/4 και οι υπόλοιπες θα ντεμπουτάρουν μετά το Πάσχα.

To Ν’Joy και η ΦΑΓΕ είναι κοντά στο τουρνουά για 1η σεζόν - όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ - και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό... Οι παίκτες που θα λάβουν μέρους θα απολαύσουν μέσα στις πρώτες αγωνιστικές άφθονα ποτά από τους χορηγούς, τόσο N’Joy όσο και Gatorade που κυριολεκτικά το αποζητούν μετά από κάθε αγώνα τους!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube