Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Παλλήνης διοργανώνει απο 10 μέχρι και 13 Απριλίου το “ΕΑSTER CUP 2009” για ομάδες Juniors (98-99), Παμπαίδες (96-97) και Παίδες (94-95).

Η Διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 10 έως και τις 13 Απριλίου. στο Αθλητικό Κέντρο “Αίας” στην Παλλήνη, “Selecao” στην Ν.Μάκρη και στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μάκρης.

Σκοπός του Τουρνουά είναι τα παιδιά να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο των ημερών αυτών ωφέλιμα και ευχάριστα μέσα από την εμπειρία ενός ολιγοήμερου και ιδιαίτερα ανταγωνιστικού τουρνουά.

Oι σύλλογοι που θα συμμετέχουν στο τριήμερο τουρνουά είναι, ΠΑΕ ΑΕΚ,ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ,Π.Γ.Σ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, καθώς και οι Α.Ο.Ν.ΜΑΚΡΗΣ,ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΜΙΑΣ και ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Οι αγώνες θα διεξάγονται σε γήπεδα με αρίστης ποιότητας τεχνητό χόρτο ,με επίσημους διαιτητές και παρουσία τριών διαιτητών στην τελική φάση.Θα υπάρχει συνεχής παρουσία γιατρού , φυσικοθεραπευτή και γραμματείας.

Στους συμμετέχοντες θα δωθούν αναμνηστικά διπλώματα,μετάλλια στους τρείς πρώτους κάθε κατηγορίας καθώς και κύπελλα στους πρωταθλητές.

Επίσης,θα δωθούν βραβεία σε 1ους σκόρερς,καλύτερους τερματοφύλακες αλλά και ομαδικα βραβεία Fair play, ανά κατηγορία.

Πλήρης και άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη του τουρνουά μπορείτε να έχετε απο την επίσημη ιστοσελίδα του.

www.totalfootball.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube