Ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη(2-0) του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Φερνάντο Σάντος, όχι όμως από την εμφάνιση του «Δικεφάλου του Βορρά», σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. «Είμαστε αρκετά μακριά από αυτό που θέλω εγώ να βλέπω. Κι αυτό συμβαίνει γιατί είμαι αρκετά απαιτητικός και θέλω να βλέπω περισσότερα», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός. «Ίσως οι παίκτες μου ενδόμυχα να σκέφτονταν το παιχνίδι κυπέλλου της Πέμπτης», το σχόλιο του ηττημένου Νίκου Κωστένογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν

Σάντος: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, αλλά ήμασταν καλά οργανωμένοι και ήρεμοι στις κινήσεις μας. Έτσι φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αμυντική λειτουργία μας ήταν καλή. Σίγουρα το πρώτο γκολ μας απελευθέρωσε ενώ μας βοήθησε η σωστή αντίδραση στις προσπάθειες του Αστέρα να ανατρέψει το παιχνίδι καθώς δεν επιτρέψαμε ευκαιρίες. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη πανικού. Όταν πέτυχε ο Κονσεϊσάο με όμορφο γκολ το 2-0 τελείωσαν όλα. Δεν ήταν εύκολο το έργο μας. Τους τελευταίους μήνες ο Αστέρας έδειξε ότι είναι μια ομάδα με ποιότητα».

Ερωτηθείς για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ ο 54χρονος προπονητής ανέφερε: «Κάθε νίκη σε αφήνει ικανοποιημένο και γενικότερα όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα οι παίκτες μου κατάλαβαν ακριβώς τι ήθελα από αυτούς. Αλλά είμαστε αρκετά μακριά από αυτό που θέλω εγώ να βλέπω. Κι αυτό συμβαίνει γιατί είμαι αρκετά απαιτητικός και θέλω να βλέπω περισσότερα. Πρέπει όλοι μας να κοιτάμε περισσότερα».

Κωστένογλου: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και βεβαίως σ' αυτό βοήθησε και η κακή δική μας αμυντική λειτουργία. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το πρώτο γκολ και η εικόνα του αγώνα να ήταν διαφορετική. Ίσως οι παίκτες μου ενδόμυχα να σκέφτονταν το παιχνίδι κυπέλλου της Πέμπτης αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κράτησαν δυνάμεις», είπε και για την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε:

«Εμένα με απασχολεί αυτό που συμβαίνει τώρα. Όλοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε. Δε χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δε δικαιούμασταν τη νίκη. Δε δείξαμε ανάλογο πρόσωπο μ' αυτό που δείξαμε πριν από τη διακοπή. Διότι η διακοπή έκανε γενικότερα κακό στην ομάδα και δεύτερο οι παίκτες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και φάνηκαν λίγο κουρασμένοι. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Πέμπτης».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ