Απογοητευμένος από τη σημερινή ήττα του ΟΦΗ από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 4-1, εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς. Ο έμπειρος τεχνικός φαίνεται να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού αφού τόνισε ότι η κατηγορία για την ομάδα του, χάθηκε στα δύο ματς που έδωσε με τον Λεβαδειακό και τον Πανσερραϊκό στο «Παγκρήτιο» όπου δεν ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα.

«Η κατηγορία χάθηκε στην έδρα μας στα παιχνίδια απέναντι σε Λεβαδειακό και Πανσερραϊκό. Για να κερδίσεις αυτούς τους αγώνες που παίζεται η ύπαρξή σου πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση» και συνέχισε αναφερόμενος στο σημερινό ματς: «Είχαμε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο όπου προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα σκορ που μας βόλευε, αλλά ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του και πήρε το παιχνίδι. Είχε ταχύτητα στο παιχνίδι του και μετά από ένα σημείο εμείς μετρούσαμε τα γκολ».

Στον αντίποδα την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του και το αποτέλεσμα του αγώνα, εξέφρασε ο τεχνικός του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο. Ο Βραζιλιάνος προπονητής αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στα δύο ημίχρονα. «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ο ΟΦΗ δημιούργησε ευκαιρίες. Δεν είχαμε την ένταση που θα έπρεπε. Στην ανάπαυλα κάναμε τις σχετικές παρατηρήσεις, η ομάδα ξύπνησε, αγωνίστηκε με μεγαλύτερη ένταση και με έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού φθάσαμε σε ένα εύκολο αποτέλεσμα» και μιλώντας για τη δουλειά του τεχνικού επιτελείου, επισήμανε:

«Πάντα προσπαθείς να βελτιώσεις την ομάδα σου. Αυτή είναι η δουλειά μας. Να δίνουμε τις κατάλληλες οδηγίες τη σωστή στιγμή. Θεωρώ ότι σε αυτόν τον ρόλο τα πήγαμε αρκετά καλά. Προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό και καλύτερο. Θέλαμε δηλαδή να παίξουμε πολύ καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με αυτό που κάναμε απέναντι στον Πανσερραϊκό».

Όσο για τα δύο πρόσωπα που εμφανίζουν οι «κιτρινόμαυροι», ο Μαζίνιο ανέλαβε την ευθύνη. «Το φταίξιμο είναι καθαρά δικό μας, τόσο για την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, όσο και γι' αυτήν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Γι' αυτό τον λόγο μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε ώστε να αποκτήσουμε μια σταθερότητα».

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι όπως είχε πει όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη ότι όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί, το ίδιο λέει και τώρα. «Όταν ήρθα στον Άρη είχα πει ότι έχουμε μπροστά μας 11 τελικούς. Σαν να πρόκειται για τελικούς Μουντιάλ. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε περίπτωση για τον άλλον τελικό που ακολουθεί με την ΑΕΚ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεσή μας».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ