Φέτος στο Nescafe UNI-League ο τελικός αποκλείεται να είναι ανάμεσα τις περσινές φιναλίστ καθώς οι δύο ομάδες ακόμα κι αν φτάσουν ψηλά θα συγκρουστούν στον ημιτελικό. Η Ρέθυμνο City όμως για να φτάσει εκεί πρέπει να περάσει από τον φιλόδοξο Μανωλιό FC, πράγμα καθόλου εύκολο, ενώ στη συνέχεια θα συναντήσει κατά πάσα πιθανότητα την αρμάδα του 1ου φετινού σκόρερ Γρηγόρη Ζάγουρα - τους Καλαματιανούς. Από την άλλη η Ένωση ΤΕΦΑΑ καλείται να ξεπεράσει τον «Γαλαξία των αστέρων» – τη Golden Phoenix Galaxy. Αυτά για τη μία πλευρά τους δενδροδιαγράμματος ως τον Τελικό. Από την άλλη οι περσινού χάλκινοι Λούκυ Λουκ πρέπει να αποκλείσουν τους τεχνίτες Ισπανούς Den Katalaveno και εν συνεχεία ενδεχομένως την Ένωση Φυσικού – Φαρμακευτικού αν προκριθεί. Από την ίδια πλευρά και στο δρόμο για τον τελικό συγκρούονται οι πάντα ισχυροί PC Masters με τους Pimps που απέδειξαν για πολλοστή φορά πως δε βρίσκονται στους 32 απλά για ...χαβαλέ!

Πέραν όμως όλων των σημαντικών μαχών για το Πρωτάθλημα, τη φετινή σεζόν το Κύπελλο αξίζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς συμμετέχουν ισχυρότατες ομάδες με ειδικό βάρος ονόματος και ιστορίας στον θεσμό καθώς επίσης και πολλοί γυρολόγοι παίχτες του Nescafe UNI-League που μπορούν να κάνουν τη διαφορά... Ομάδες όπως οι Γερακιώτες, οι Καρόβιδες, ο Δράκων, η Sosp, οι Βεντέτες, οι Φρονιμίτες, η Veneno Negro και οι 3 ηττημένοι των μπαράζ του Πρωταθλήματος είναι απλά κάποια από τα μεγάλα φαβορί.

Οι χορηγοί επί ποδός!!! Όλες οι μεγάλες εταιρίες που εμπλέκονται με τον μεγαλύτερο αθλητικό θεσμό των φοιτητών ετοιμάζονται ήδη για τις 24 του Μάη! Η βραδιά του Μεγάλου Τελικού Ελλάδος θα είναι η ιδανικότερη ίσως περίπτωση για προσέγγιση με τους φοιτητές και έτσι η Puma με τα δώρα της αλλά και η Marfin Egnatia Bank και το Gatorade θα είναι όλοι εκεί! Ε, ...και φυσικά ο Nescafe, η καρδιά του Nescafe UNI-League θα έχει το κεντρικό ρόλο!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube