Τίποτα το ύποπτο δεν υπήρξε τελικά στην αναμέτρηση της Μολδαβίας με την Ελβετία το περασμένο Σάββατο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπως αποφάσισε ειδική επιτροπή της FIFA. Η ένωση ρωσικών πρακτορείων ανέφερε στην παγκόσμια ομοσπονδία ότι στη νίκη των Ελβετών «παίχτηκαν» τεράστια ποσά, ακόμα και την ώρα που το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος του και οι αποδόσεις ήταν πολύ μικρές. Η επιτροπή της FIFA που εξετάζει τέτοια περιστατικά δεν βρήκε τίποτα το ασυνήθιστο στον τρόπο που έγιναν τα στοιχήματα.

«Την ώρα που το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος του η απόδοση για νίκη της Ελβετίας ήταν πολύ μικρή. Η εμπειρία μας από άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι πολύ συχνά ποντάρονται μεγάλα ποσά σε πολύ μικρές αποδόσεις , για να εξασφαλιστούν τα κέρδη», αναφέρει σε ανακοίνωση της η FIFA.

Το παιχνίδι που ήταν στο πλαίσιο του δευτέρου ομίλου των προκριματικών, όπου συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδος, έληξε με νίκη των Ελβετών 2-0. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πάλι την Τετάρτη για την 6η αγωνιστική και η Ελβετία νίκησε και πάλι τους Μολδαβούς με το ίδιο σκορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube