Ευχαριστημένος για τον βαθμό που πήρε η Εθνική μας ομάδα στο Ισραήλ έμεινε ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής στάθηκε στις ευκαιρίες που οι διεθνείς μας δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κατσουράνη στο παιχνίδι της Κρήτης την Τετάρτη, ενώ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Παγκρήτιο ώστε να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να φτάσει αυτή τη φορά στη νίκη κόντρα στην ομάδα του Καστάν.

«Μην ξεχνάμε πως θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Ήταν ορισμένες φάσεις στον αγώνα που δεν μου άρεσαν τόσο πολύ και σε μία απ’ αυτές απέκρουσε πολύ ωραία ο Χαλκιάς. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό αν και ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και αυτό πρέπει να το κάνουμε την Τετάρτη στην Κρήτη».

Για την επιστροφή του Κατσουράνη (σ.σ. ήταν τιμωρημένος) είπε: «Ο Κατσουράνης είναι απ’ τους πιο σημαντικούς μας παίκτες και ελπίζουμε ν’ αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων όπως και οι άλλοι παίκτες για να πάρουμε τη νίκη».

Σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στο Παγκρήτιο ανέφερε: «Έχουμε ξαναπαίξει στην Κρήτη και έχουμε καλές αναμνήσεις. Ελπίζω και πάλι να μας ακολουθήσει ο κόσμος, να γεμίσει το γήπεδο και το μόνο που έχω να τους πως είναι ελάτε να βοηθήσετε την ομάδα μας».

Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ