Τι και αν οι ιατρικές εκτιμήσεις αναφέρουν πως υπάρχει κίνδυνος να μην αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν; Ο Κάρλος Κεϊρόζ έκανε την έκπληξη και κάλεσε στην εθνική ομάδα τον Ντέκο! Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί, πόσο μάλλον τόσο άμεσα που τον προορίζει ο ομοσπονδιακός του τεχνικός!

Πάντως, όπως και να’χει, ο 31χρονος άσος βρίσκεται ανάμεσα στους 21 που αποτελούν το ρόστερ εν όψει της επόμενης αναμέτρησης με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 (28/3) και του φιλικού με τη Νότιο Αφρική (31/3). Όλοι οι υπόλοιποι είναι γνωστοί, καθώς ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε εκτός κανένα από τα πρωτοκλασάτα ονόματά του…

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντάνιελ Φερναντές (Μπόχουμ), Εντουάρντο Καρβάλιο (Μπράγκα), Μπέτο (Λεϊσόες).

Αμυντικοί: Μπρούνο Άλβες, Ρολάντο (Πόρτο), Γκονσάλο Μπραντάο (Σιένα), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Νέλσον (Μπέτις), Ρικάρντο Καρβάλιο, Ζοσέ Μποσίνγκουα (Τσέλσι).

Μέσοι: Ντέκο (Τσέλσι), Ζοάο Μουτίνιο (Σπόρτινγκ Λισαβώνας), Μανίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ραούλ Μεϊρέλες (Πόρτο), Ντούντα (Μάλαγα), Τιάγκο (Γιουβέντους).

Επιθετικοί: Ντάνι (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Σιμάο Σαμπρόσα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ούγκο Αλμέιδα (Βέρντερ Βρέμης), Νάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube