Με την αθωότητα που χαρακτηρίζει τη φωνή και την ηλικία της, η 16χρονη Χριστίνα Μεταξά, σχολιάζει το τραγούδι «Firefly» (σ.σ.: πυγολαμπίδα), με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision.

«Πρώτα απ’ όλα πρόκειται για το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει ποτέ. Είναι ένα τραγούδι που έγραψε για μένα ο μεγάλος μου αδερφός, ο μέντοράς μου. Ένα τραγούδι εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα μου, τις βαθύτερες σκέψεις και τις φοβίες μου, που δε διαφέρουν πολύ από αυτές των υπόλοιπων 16χρονων κοριτσιών που ξέρω. Απλά θέλω να βρω την ταυτότητά μου στον κόσμο. Αυτό το τραγούδι είναι η συμβουλή που μου δίνει ο αδερφός μου. Κάτι που εδώ και καιρό προσπαθεί να με κάνει να καταλάβω. “ακολούθα το φως που έχεις μέσα σου και μην φοβάσαι να ανοίξεις τα φτερά σου”», η νεαρή τραγουδίστρια.

Το «Firefly» συμβολίζει το φως που έχουμε μέσα στην καρδιά μας και που πολλές φορές δεν καταφέρνουμε να βρούμε. Πρέπει να έχουμε όνειρα και απορίες και είναι σημαντικό να έχουμε στόχους και να πολεμάμε τους φόβους και τις ανασφάλειές μας και να πιστεύουμε στον εαυτό μας, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε στη ζωή μας.

Το «Firefly» κυκλοφορεί από την Sony Music.

To video clip του «Firefly»:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube