Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ!

Το 4ο τουρνουά μπάσκετ φοιτητών και σπουδαστών ξεκινά, δηλώστε τώρα συμμετοχή και ζήστε το όνειρο! Επιλέξτε ελεύθερα ώρες και μέρες αγώνων όπως και γήπεδο. Κατά κύριο λόγο οι ομάδες θα αγωνίζονται στο κλειστό του Μέτς στο Παγκράτι και όλα τα ματς θα πραγματοποιούνται με επίσημη διαιτησία, γραμματεία και γιατρό. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 27 Μαρτίου on-line από www.unileague.gr , όπως και τηλεφωνικά. Πληροφορίες-εγγραφές στο 210-9515730 (11.00 π.μ.-6.00 μ.μ.) και στο 6936644269.

Το Ν’Joy UNI-Basket διεξάγεται για 4η συνεχόμενη σεζόν υπό την αιγίδα του Ο.Ν.Α του Δήμου Αθηναίων και τη σκέπη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Οι λάτρεις του μπάσκετ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά υψηλού οργανωτικού επιπέδου, με χαμηλό κόστος και σημαντικές παροχές.

Κάθε ομάδα μπορεί να έχει από 5 μέχρι 12 δηλωμένους παίχτες, των οποίων ο πυρήνας οφείλει να είναι φοιτητές από την ίδια σχολή ή το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Το Ν’Joy αγκάλιασε τη μεγάλη αυτή διοργάνωση για πρώτη φορά φέτος και η συνεργασία αυτή ανεβάζει πολλά επίπεδα την προσπάθεια. Είναι βέβαιο πως οι εκατοντάδες συμμετέχοντες θα δουν εμπράκτως τη συμβολή της ΦΑΓΕ ως μεγάλου χορηγού στο N’Joy UNI-Basket από την πρώτη στιγμή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube