Λίγο πριν πέσει η αυλαία της πρώτης φάσης του Nescafe UNI-League, διεξάγονται και οι τελευταίες αγωνιστικές της φάσης αυτής σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Εξαίρεση αποτελεί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, όπου διανύουμε εξεταστική περίοδο και οι κανονικές αγωνιστικές έχουν ολοκληρωθεί, περιμένοντας μόνο την πραγματοποίηση ορισμένων αγώνων που είχαν αναβληθεί στο παρελθόν...

Πολλές ομάδες είναι αυτές που έχουν ξεχωρίσει, αλλά λίγες είναι αυτές που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το αήττητο και να έχουν την απόλυτη συγκομιδή βαθμών. Αξίζει να αναφέρουμε, ενδεικτικά, κάποιες από αυτές. Από Αθήνα η ομάδα ΕΚΠΑ 8 (Πιμπς) έφτασε στις εφτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ αντίστοιχα κατορθώματα σε άλλες πόλεις, έχουν πετύχει οι Μαθηματικό (Οι Άλλοι) από Θεσσαλονίκη, οι ΣΤΕΦ 1 (ΣΤΕΦίτες) από Ηράκλειο, οι ΣΔΟ (Καταλανοί) της Πάτρας, οι ΣΤΕΦ 2 (Casa di Crepa) της Χαλκίδας, οι Μηχ. Περιβάλλοντος 1 (3 λαλούν και 2 χορεύουν) από Χανιά, οι ΤΜΗΥΤΔ 1 (ΝΕΑ Χαβαλένθια) του Βόλου, καθώς και οι ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας 3 (HAVALENCIA) από Λαμία και οι ΤΕΙ Κρήτης (ALIGN) από Ρέθυμνο.

Εξάλλου, τις προσεχείς ημέρες το τουρνουά θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει και στην Κύπρο μετά την πολύ μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν οι φοιτητές της Μεγαλόνησου στο κάλεσμα του Νescafe UNI-League εκεί.

Kατά τη διεξαγωγή των προσεχών αγωνιστικών, οι παίχτες που το επιθυμούν μπορούν να ενημερώνονται από τις γραμματείες των αγώνων για τα προνόμια και τα πλεονεκτήματα της φοιτητικής πιστωτικής κάρτας Marfin COOL της ΜARFIN EGNATIA BANK που αποτελεί και βασικό χορηγό της διοργάνωσης.

Όσον αφορά την Pepsico HBH που είχαμε πει από την προηγούμενη φορά ότια θα ξεκινούσε δωρεάν διανομή αθλητικού ποτού Gatorade, έτσι κι έγινε... Οι αποθήκες γέμισαν και η διανομή ξεκινά σε χιλιάδες φοιτητές που όσο νά’ναι, εξεταστική έχουμε, λίγη ενέργεια παραπάνω τη χρειάζονται, με δεδομένο κιόλας ότι σπαταλούν τόσο ...ιδρώτα! Στις πόλεις της περιφέρειας η διανομή θα ξεκινήσει με μια μικρή καθυστέρηση...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube