Για όσους πιστεύουν πως στην Αθήνα μπορούν να διασκεδάσουν μόνο όσοι έχουν γεμάτο πορτοφόλι, το forfree.gr (www.forfree.gr) είναι εδώ για να αποδείξει το αντίθετο, καθώς συγκεντρώνει όλες τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στην Αθήνα και σας προτρέπει να την «δείτε» με άλλα μάτια και…τζάμπα!

Εκθέσεις, προβολές, συναυλίες, εξορμήσεις στη φύση, θεατρικές παραστάσεις, πάρτι, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις είναι μόνο ένα μικρό δείγμα όσων διοργανώνονται καθημερινά στην πόλη μας εντελώς δωρεάν. Το forfree.gr παρουσιάζει συγκεντρωμένες όλες αυτές τις εκδηλώσεις, που οργανώνονται από ποικίλους φορείς (μουσεία, καλλιτεχνικές ομάδες, κέντρα τέχνης, κινήματα πολιτών, εκδοτικούς οίκους, δήμους κ.τ.λ), και που παρά το ενδιαφέρον τους, συχνά περνούν απαρατήρητες.

Επιπλέον, στο forfree.gr προτείνονται γνωστές και άγνωστες διαδρομές στις γειτονιές της Αθήνας, στην κατηγορία «Βόλτες», καθώς και ιδέες για το πώς μπορεί να κινηθεί κανείς πιο οικονομικά στην πόλη μας (πχ. εκπτωτικές κάρτες, stock μαγαζιά κ.τ.λ.), στην κατηγορία «for less».

Το forfree.gr είναι μία νέα πρόταση για μία εναλλακτική στάση, μία διαφορετική φιλοσοφία που αποδεικνύει ότι τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν!

Βγείτε ελεύθερα στην Αθήνα και δείτε «πράματα, θάματα και…θεάματα»! Μοναδικό αντίτιμο η καλή διάθεση και ένα φωτεινό χαμόγελο!
Καλές βόλτες!
forfree.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Πατρίτσια Μασουράκη & Τόνια Καστριώτη στο τηλέφωνο: 210-64 53 914 ή γράψτε μας στη διεύθυνση: info@forfree.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube