Με την εξεταστική προ των πυλών στις περισσότερες πόλεις διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, το Nescafe Unileague 5x5 αποτελεί την πλέον διασκεδαστική και υγιή διέξοδο για εκτόνωση. Εν μέσω της Α’ φάσης οι αγώνες συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς με χειμωνιάτικό «φόντο» . Κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται πανελλαδικά κατά μέσο όρο 150 αγώνες με τη σημαντικότατη αρωγή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία παρέχει - επί σειρά ετών πλέον - διαιτητική κάλυψη. Αξίζει να σημειωθεί πως για τους αγώνες αυτούς λειτουργεί ένα πρωτοποριακό σύστημα τήρησης αναλυτικών στατιστικών δεδομένων (σκορ, σκόρερ, MVP player, κάρτες κλπ ) με διαρκή ανανέωση για όλες τις πόλεις. Χάρη στη Lighthouse Webdesign, η ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.unileague.gr αποτελεί ένα πολύ σημαντικό «εργαλείο» επικοινωνίας των χιλιάδων συμμετεχόντων με τη διοργάνωση, ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης των φοιτητών μεταξύ τους και αρθρογραφίας σημαντικών ανθρώπων από το χώρο του αθλητισμού.

Παράλληλα με το ποδοσφαιρικό τμήμα του θεσμού,αυτή την περίοδο γίνονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για την έναρξη (για 4η συνεχή σεζόν) της αντίστοιχης διοργάνωσης στο μπάσκετ. Και σε αυτό το εγχείρημα είναι κοντά στη διοργάνωση και τους φοιτητές που τη στηρίζουν ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, ιδιαίτερα στο επίπεδο της τεχνικής υποδομής, με την παραχώρηση εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών.

Aξιοσημείωτη η παρουσία των χορηγών στην διοργάνωση που αν μη τι άλλο για τα ελληνικά δεδομένα αποτελεί σημείο αναφοράς στο αθλητικό marketing και που συνολικά ανεβάζει το άθλημα του mini soccer πολλά επίπεδα. Στη φετινή σεζόν η φοιτητική κάρτα MARFIN COOL - με πολλά προνόμια για τους φοιτητές - είναι κοντά στον θεσμό αποτελώντας το νέο χορηγό της διοργάνωσης πλάι στους παλιότερους σπόνσορες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube