Καλά Χριστούγεννα θα κάνει η ομάδα του NOVAΣΠΟΡ FM 94,6, καθώς επικράτησε 51-44 του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σε εξ αναβολής παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τύπου. Ο Τόλης Κοτζιάς που έπαιζε το κεφάλι του μετά το αρνητικό σερί δυο ηττών είδε τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να φτάνουν σε μια σημαντική νίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της ομάδας σαφώς ανακουφισμένος από την μεγάλη νίκη τόνισε πως «Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Χάσαμε και σήμερα κάποια εύκολα καλάθια, ενώ δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό και στα σαράντα λεπτά του ματς, που είναι για μας και το ζητούμενο. Αφιερώνουμε τη νίκη και στο Σωτήρη Κωσταβάρα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να δώσει το παρών, λόγω υποχρεώσεων βρισκόταν σε ανοικτή επικοινωνία έτσι ώστε να ενημερώνεται για την εξέλιξη του ματς. Έχω μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας και έχω πάρει την διαβεβαίωση ότι θα γίνουν μεταγραφές».

Απ’ την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Μιαούλης τόνισε πως «Από τη στιγμή που αξιωθήκαμε να μαζευτούμε δέκα άτομα για ένα ματς καταφέραμε έστω και δύσκολα στο τέλος να πάρουμε το δεύτερο ροζ φύλλο Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έλειπαν οι Τσούτσικας και Κωσταβάρας και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη. Οφείλουμε όμως να δουλέψουμε στις γιορτές (σ.σ. με πολλά κρέατα, μελομακάρονα και κουραμπιέδες), ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Ευχαριστούμε πολύ τον κόουτς που κατά δήλωση του άφησε την ομάδα στο έλεος της στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ομάδα της Καλλιθέας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη που αν τελικά πει το ναι θα στείλει πολύ κόσμο στο «Ελ. Βενιζέλος».

Τα δεκάλεπτα: 15-8, 31-24, 43-31, 51-44

NOVAΣΠΟΡ FM (Κοτζιάς): Σαραντινάκης 12(1), Γρ. Χριστόγλου 11, Ρομπόλης, Χ. Χριστόγλου 8, Μιαούλης 8 (1), Βανός 6(1), Ταμπάκος 5, Παπαχρήστος 1, Δεσύλλας, Χονδροθύμιος

ΑΠΕ (Λυγερός): Αυγουλής 11(1), Ζαχαράκης 2, Χατζηδοπαυλάκης 10, Μανταίος 11, Ζαρκάδης 2, Τόγιας 3(1), Πουλακίδας 5, Ιωαννίδης, Σοϊλεμέζης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube