Tο πιο ολοκληρωμένο Bluetooth kit Ανοιχτής Ακρόασης !

Το CK3100 LCD είναι το πλέον ολοκληρωμένο Car Kit ανοιχτής ακρόασης με πολύ ανταγωνιστική τιμή. Συνδέεται με τα ηχεία του αυτοκινήτου και έχει άριστη ποιότητα ήχου.

Κάθε φορά που μπαίνετε στο αυτοκίνητο, το CK3100 συνδέεται αυτόματα με το κινητό σας τηλέφωνο. Όταν έχετε μία εισερχόμενη κλήση, το Parrot κλείνει αυτόματα τη μουσική και ακούτε το τηλέφωνο σας να χτυπάει μέσα από τα ηχεία του αυτοκινήτου.

Στην οθόνη του Car Kit βλέπεται ποιος σας καλεί και πατώντας το πράσινο πλήκτρο απαντάτε.
Όταν τερματίσετε την κλήση, η μουσική επανέρχεται στα προηγούμενα επίπεδα.

Όλα στα Ελληνικά!

Το CK 3100 διαθέτει Ελληνικό γραπτό και Φωνητικό μενού. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μεταφορά του τηλεφωνικού σας καταλόγου στα Ελληνικά, έχετε αναγνώριση αλλά και ιστορικό κλήσεων. Δεν χρειάζεστε πλέον το κινητό στα χέρια σας για να το χρησιμοποιήσετε. Αφήστε το στο ντουλαπάκι, στη τσάντα σας ή όπου αλλού σας βολεύει.

Συμβατότητα!

Η Parrot έχει τη μεγαλύτερη λίστα συμβατότητας από όλα τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Είναι συμβατά με όλες τα κινητά με τεχνολογία Bluetooth και επιπλέον είναι η μοναδική εταιρία που έχει δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού για κάθε νέο κινητό που παρουσιάζεται.

Επίσης τα Parrot μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε όλα τα αυτοκίνητα χωρίς να παρεμβάλετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.

Τέλος με ειδικό αντάπτορα υπάρχει η δυνατότητα να το ελέγχεις από τα εργοστασιακά χειριστήρια τιμονιού.

Πρακτικό!

Στο Parrot μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 5 διαφορετικές συσκευές. Επίσης υπάρχει και η λειτουργία διακριτικής συνομιλίας, για τις φορές δεν θέλετε να ακουστούν οι συνδιαλέξεις στους συνεπιβάτες σας.

Φωνητική κλήση!

Μπορείτε να καλείται χωρίς να πατάτε ούτε ένα πλήκτρο! Η φωνητική κλήση που διαθέτει το Parrot σας ελευθερώνει πλήρως τα χέρια και πλέον κάνετε ή δέχεστε κλήσεις απλά με φωνητικέ εντολές.
Επίσης η λειτουργία επανάκλησης σας κάνει την οδήγηση ακόμα πιο εύκολη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

•Oθόνη ενδείξεων LCD
•Λειτουργία φωνητικής κλήσης
•Ελληνικό γραπτό και φωνητικό μενού
•3 πλήκτρα ελέγχου
•Σύνδεση με τα ηχεία του αυτοκινήτου
•Σύνδεση με έως και 5 διαφορετικές συσκευές
•Λειτουργία επανάκλησης
•Αναγνώριση κλήσεων
•Ιστορικό κλήσεων
•Ένδειξη σήματος κινητού και μπαταρίας
•Εξωτερικό μικρόφωνο
•Δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού
•Σύνδεση με τα ηχεία του αυτοκινήτου


Ποια είναι η Parrot?

Η Parrot ιδρύθηκε το 1994 στη Γαλλία και γρήγορα καθιερώθηκε ως ένας από τους πρωταγωνιστές της αγοράς των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αντλώντας από τις δοκιμασμένες ειδικές γνώσεις για αναγνώριση φωνής και τεχνολογίες επεξεργασίας σήματος, η Parrot ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που παρήγαγαν Bluetooth hands-free car kits, εντοπίζοντας τη τεράστια δυναμική της αγοράς, ήδη από το 1999.

Σήμερα όντας Πρωταγωνιστής της αγοράς των Bluetooth Car Kit, με πολλά προϊόντα που καλύπτουν όλη τη συγκεκριμένη αγορά, η Parrot ανοίγει νέους δρόμους.

Θέλοντας να αναπτύξει την ασύρματη τεχνολογία στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, λανσάρει μία νέα σειρά προϊόντων πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων συστημάτων Hi-Fi και των ψηφιακών LCD Κορνιζών.

Η Parrot γνωρίζει σταθερή ανάπτυξη στην ενοποιημένα έσοδα, τα οποία έχουν τριπλασιαστεί από το 2005. Το 2007, η Parrot πούλησε πάνω από 5 εκατομμύρια μονάδες προϊόντων, με έσοδα 220 εκατ. Ευρώ, σημειώνοντας 32% σε σχέση με το 2006.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube