Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου κυκλοφορεί μαζί με τη SPORTDAY το νέο ACTIVE. Στο τεύχος Νοεμβρίου κεντρικό πρόσωπο του περιοδικού είναι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μιλάει για την ομάδα, που φέτος απειλεί πιο σοβαρά από ποτέ να σπάσει το ολιγοπώλιο των αθηναϊκών ομάδων στις πρωταγωνιστικές θέσεις της Super League.

Ακόμη, σχολιάζεται η δύσκολη θέση του Ντέμη Νικολαΐδη, αποκαλύπτονται -λίγο πριν το ντέρμπυ των αιωνίων- 11 ιστορίες απ’ το παρελθόν για τους δύο άσπονδους εχθρούς, ο Γιώργος Κατσίνης γκαζώνει προς τη Formula 1, αναλύεται το αποδοτικότατο συστήματος σκάουτινγκ και ανάδειξης ταλέντων της Arsenal και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στο ACTIVE, που κυκλοφορεί προαιρετικά με τη SPORTDAY, αυτό το Σάββατο 8 Νοεμβρίου.
Το ανανεωμένο ACTIVE αποτελεί ένα περιοδικό σύγχρονου ύφους και πρωτότυπης γραφής. Με προτάσεις για το δραστήριο αναγνώστη και τον υποψιασμένο φίλαθλο προσφέρει το πλέον κατάλληλο πεδίο προβολής και μία σημαντική ευκαιρία για τους διαφημιζόμενους που σχετίζονται με αθλητικές δραστηριότητες και προϊόντα που αφορούν κυρίως το αντρικό κοινό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube