Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, μιλώντας στον «Sentra 103,3», αναφέρθηκε στην παραίτηση του Ντέμη Νικολαϊδη από την προεδρία της ΑΕΚ, την ΠΑΕ, και την εικόνα που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής επισήμανε πως ο «Δικέφαλος» χρειάζεται έναν πραγματικό ηγέτη, ο οποίος θα ενώσει τον "κιτρινόμαυρο" κόσμο.

Αναλυτικά:

«Εμείς θα θέλαμε την ΑΕΚ συσπειρωμένη, ενωμένη, με πρόσωπο που θα δίνει όραμα. Ο Ντέμης τον έπαιζε καλά τον ρόλο αυτό, μέχρι πριν από δύο χρόνια. Τώρα, όμως, είναι δύσκολο και το βάρος θα είναι δυσβάσταχτο για όποιον αναλάβει. Κάνω έκκληση στους ΑΕΚτζήδες να βοηθήσουν τώρα. Να εξαντλήσουν τα εισιτήρια στην Ξάνθη. Ο κόσμος είναι πολύ "πληγωμένος" και μπερδεμένος, μετά από εκείνη τη δήλωση για την παραίτηση. Πρέπει οι παίκτες να τον κάνουν να πιστέψει ότι πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Δεν έχουμε μάθει η ομάδα μας να "δεινοπαθεί" με τον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς να αποτελεί αυτό υπαινιγμό για τον Αστέρα. Το να βάζουμε ένα γκολ και να πανηγυρίζει ο παίκτης σαν τρελός δεν είναι λογικό. Παρακολουθώ το μοτίβο των δηλώσεων των παικτών και όλοι λένε, είμαστε μια οικογένεια, το κλίμα είναι πολύ καλό. Δεν φταίει ούτε ο Μαϊστόροβιτς ούτε ο Σκόκο. Θα πρέπει η ΠΑΕ ΑΕΚ με τα οργανογράμματα και τα πρότζεκτ της, να θεσπίσει μαθήματα ιστορίας. Να μαθαίνουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει».

Για τον αν πρόκειται η Ερασιτεχνική να αναλάβει πρωτοβουλία για την ΠΑΕ, είπε: «Ο Τάκης Κανελλόπουλος και ο Νίκος Κούλης έχουν διαφορετικά προφίλ από τον Ντέμη. Είναι πιο διαλλακτικοί και συζητήσιμοι. Όμως, ο Κανελλόπουλος δεν είναι μόνος του. Έχει δύο αδέρφια, που ο ένας είναι Παναθηναϊκός και ο άλλος ΠΑΟΚτζής και δεν ξέρω αν η οικογένειά του θα τον "σπρώξει" ή θα τον "φρενάρει". Ο Θανόπουλος έχει πάρει εδώ και καιρό περισσότερες ευθύνες και ο Ντέμης ήταν αυτό που ακριβώς ήταν... Υπάρχει και ο «λαγός», ο κ. Νοτιάς, που καλά κρύβεται στη Νέα Υόρκη. Τώρα πρέπει να αναδειχθεί το ποσοστό των μετοχών του καθενός. Τέσσερα χρόνια όλοι είναι πίσω από τον Νικολαϊδη. Απαγορεύεται να είσαι το 27% των μετοχών και να έρχεσαι στη χάση και στη φέξη. Ή μπαίνεις μπροστά ή πούλα».

Για τον Νίκο Νοτιά ανέφερε: «Σέβομαι την προσφορά του και την αναγνωρίζω, αν και ακόμα δεν μας έχουν ξεκαθαρίσει τι γίνεται ιδιοκτησιακά με το προπονητικό κέντρο».

Για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ σχολίασε: «Ο "κόμπος έφτασε στο χτένι". Ψάχνουμε άνθρωπο-ηγέτη. Αυτό το μοντέλο πολυμετοχικότητας δεν ξέρω αν μπορεί να "σηκώσει το βάρος" της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει μάθει να πορεύεται με ηγέτες. Αν δεν υπάρχουν, να φτιάξουμε. Θα ήταν ευχής έργον να βγει μπροστά ο Μελισσανίδης. Αλλά και αυτό έχει κουράσει, αφού δεν το αποφασίζει. Η ομάδα κέρδισε και ο πρόεδρος παραιτήθηκε, επιβεβαιώνοντας όσους μιλούσαν για επικοινωνιακό τρικ».

Για τον Δώνη σχολίασε: «Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να στηριχτεί ο Δώνης. Με έχει πικράνει, με έχει απογοητεύσει, αλλά βρίσκω κουράγιο να τον στηρίξω, μέχρι τέλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.