Ο Β' αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Κούλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την απόφαση της παραίτησης του Ντέμη Νικολαϊδη, από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο κ. Κούλης, τόνισε πως η «Ένωση» θα συνεχίσει να έχει στον πάγκο τον Γιώργο Δώνη και υποσχέθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη, στη συνέχεια της φετινής περιόδου.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση του Ντέμη, είπε πως: «Με αιφνιδίασε η απόφαση του Ντέμη αν και είχα πει ότι ήταν λάθος χρόνος τότε που ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει τον Μάιο. Σχεδόν αυτό ήταν κάτι αναπόφευκτο. Δεν το περίμενα να γίνει αυτό σήμερα. Προσωπικά ήθελα τον Ντέμη να κάτσει στην ΑΕΚ για 10 χρόνια. Ο Νικολαϊδης, έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό οργανισμό ώστε και τώρα που έφυγε η ομάδα θα παραμείνει ισχυρή. Η ΑΕΚ είναι μια ισχυρή, δυνατή οργάνωση και μια ήρεμη δύναμη, παρά τα λάθη που έχουμε κάνει».

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα, τόνισε: «Θα γίνει μέσα στην εβδομάδα διοικητικό συμβούλιο. Δεν μπορώ να σας πω τι αποφάσεις θα παρθούν γιατί ήταν ξαφνικό. Θα μιλήσουμε με τους μετόχους και θα δούμε τι θα γίνει. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει και θα πάει μπροστά».

Για το πώς βλέπει τη φετινή ΑΕΚ, σχολίασε: «Η ΑΕΚ είναι ισχυρή, οργανωμένη ομάδα και με τον κόσμο δίπλα της μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Δεν πρέπει κανείς να ανησυχεί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σωστά πράγματα. Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε πως η ΑΕΚ, είναι μία καινούρια ομάδα και έχει αγωνιστικά προβλήματα. Παρόλα αυτά, σήμερα έδειξε ότι έχει ψυχή».

Για τον Γιώργο Δώνη, τόνισε: «Ο Γιώργος Δώνης θα παραμείνει στην ΑΕΚ και θα έχει τη στήριξη μας».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ, επεσήμανε: «Θα ήθελα να αλλάξουν μερικά πράγματα. Είμαι απογοητευμένος από τον κόσμο που έβριζε τους παίκτες της ίδιας της ομάδας. Καλύτερα να έβριζαν εμένα. Ο Κόσμος πρέπει να είναι συσπειρωμένος και να στηρίζει την ομάδα παντού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.