Αύριο, Σάββατο 11 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1. Την ίδια μέρα κυκλοφορεί μαζί με τη SPORTDAY το νέο ACTIVE. Το τεύχος Οκτωβρίου είναι αφιερωμένο στο μπάσκετ και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκονται στις σελίδες του. Οι 14 προπονητές των ελληνικών ομάδων σχολιάζουν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αποκαλύπτονται οι 10 καλύτεροι παίκτες που έπαιξαν στα ελληνικά γήπεδα και μιλούν οι Σπανούλης, Καλάθης, Τσαλδάρης, Νιούλεϊ, Τόμπσον.

Κεντρικό πρόσωπο του περιοδικού είναι το μεγάλο αστέρι από το NBA, ο Τζος Τσίλντρες. Η σημαντικότερη μεταγραφή του καλοκαιριού ήλθε στην Ελλάδα και υπόσχεται άφθονο θέαμα.

Ακόμη, Πολ Γκασκόιν, νέος Π.Α.Ο.Κ. και ξενάγηση στο “Arsenal Soccer Schools”. Αυτά και πολλά άλλα άκρως ενδιαφέροντα θέματα στο ACTIVE, που κυκλοφορεί προαιρετικά με τη SPORTDAY, αυτό το Σάββατο 11 Οκτωβρίου. Το ανανεωμένο ACTIVE αποτελεί ένα περιοδικό σύγχρονου ύφους και πρωτότυπης γραφής. Με προτάσεις για τον δραστήριο αναγνώστη και τον υποψιασμένο φίλαθλο προσφέρει το πλέον κατάλληλο πεδίο προβολής και μία σημαντική ευκαιρία για τους διαφημιζόμενους που σχετίζονται με αθλητικές και γενικότερα έντονες δραστηριότητες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube