Τις πόρτες της άνοιξε χθες η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού «Athens Sports Show» στο Ολυμπιακό Ακίνητο της Ξιφασκίας. Μια βόλτα στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού θα πείσει και τον πιο απαιτητικό για το αθλητικό υλικό που θα βρει μπροστά του. Εκτός αυτού, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά αθλητές από διάφορα αθλήματα.

Χθες, για παράδειγμα, στον εκθεσιακό χώρο βρέθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι, Κόβατς, Τοροσίδης και Στολτίδης υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους. Από την έκθεση πέρασε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Σταύρο Δουβή, και τον πρόεδρο του ΟΝΑ, Βασίλη Κικίλια.

Σε περίπτερο αφιερωμένο σε είδη μπάσκετ ήταν παρόντες οι Ευθύμης Ρεντζιάς και Τζορτζ Παπαδάκος. Σε ένα άλλο ο Πύρρος Δήμας είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς θαυμαστές του, όπως άλλωστε και ο Λάμπρος Παπακώστας. Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης και δίνει δυναμικό «παρών» με περίπτερο και στούντιο, από το οποίο θα γίνουν αρκετές από τις εκπομπές. Σήμερα φιλοξενούμενοι στην Έκθεση (σ.σ.: λειτουργεί 17:00-22-00) θα είναι οι Βασίλης Πλιάτσικας, Παναγιώτης Λαγός, Νίκος Σπυρόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Μπράις Μουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube